Trazim web hosting

poruka: 27
|
čitano: 5.718
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Trazim web hosting

Molio bih svekoliko citateljstvo bug online foruma da mi preporuci neku hosting firmu, sa win serverima i mssql bazom (asp.net 3.5 aplikacije, unlimited domains & db, znace nesto kao reseller paket ali ja necu preprodavati hosting)

Od domacih firmi, jedino mi cijenom, ponudom i kvalitetom pase Plus hosting iz Pule. Gledao sam malo po vani i nadze se dosta jeftinije u usporedbi sa nasim hosting providerima, i nadam se da tu neko ima iskustva i moze preporuciti neku (stranu) firmu.

Jos da je win server 2008, milina...

#define QUESTION ((bb) || !(bb))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trazim web hosting
Pogledaj ovu temu, tamo su pisali već o web hostingu
http://forum.bug.hr/forum/post/internet/free_web_hosting/2069.aspx
17 godina
pc-haker kaže...
Pogledaj ovu temu, tamo su pisali već o web hostingu
http://forum.bug.hr/forum/post/internet/free_web_hosting/2069.aspx

Temo se govori o besplatnom hostingu, to me ne zanima ...

17 godina
neaktivan
Nisu svi besplatni, posjeti te stranice i vidjet ces da nude i hostinge koje placas
17 godina
Trazim web hosting

www.cro-hosting.com

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
pc-haker kaže...
Nisu svi besplatni, posjeti te stranice i vidjet ces da nude i hostinge koje placas
pregledao sam ih sve, nema nista zanimljivog, niti blizu.

Ovo sam ja nasao do sada na netu:

17 godina
neaktivan

Probaj još i gem studio

Silvonis
17 godina
neaktivan
Trazim web hosting

vogon.hr

www.cartmanlee.net

0 0 hvala 0
17 godina
Trazim web hosting

gem studio je samo linux. Ne zelis znat sto mislim o php-u :)

za vogon moram jos provjeriti tko su i sto su, bio sam kod njih pred cca 3-4 godine i sve je bilo ok.

Medzutim, cinjenica je da vani dobijem za istu lovu duplo vise, a i htio bi win server 2008 i IIS7 da mogu u potpunosti iskoristiti novi asp.net mvc framework.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sto fali php-u?

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
pixelatem kaže...

sto fali php-u?

da ne krene neki flame sad ovdje, to je cisto moje osobno misljenje kao .net programera... A dali mu fali nesto nebi znao ... mozda su to samo moje frustracije kada moram nesto promjeniti unutar neke php aplikacije, pa se prvo nemogu snaci u gomili php fajlova, pa nema dobrog IDEa sa visual studio-like inteliisensom, pa poludim kada vidim gomile sql unutar koda stranice, nema postenog or/m alata, itd ... iako cakephp i zend framework tu daju dozu ozbiljnosti, ali jednostavni mi ne lezi :)

17 godina
neaktivan
Trazim web hosting

Probaj ovdje pogledat i sam sam njihov korisnik.Zadovoljan sam sa svime a pogotovo sa podrškom koja je 0/24.

Uvijek ti izađu u susret.

http://www.hrhosting.net/hrpodrska/aff.php?aff=034

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dmilasin kaže...

Probaj ovdje pogledat i sam sam njihov korisnik.Zadovoljan sam sa svime a pogotovo sa podrškom koja je 0/24.

Uvijek ti izađu u susret.

http://www.hrhosting.net/hrpodrska/aff.php?aff=034

Sto si mislio da cu nasjest na foru i kliknut na tvoj affiliate kod njih !? Bas si los...
I ne samo to, kliknuo bih ja na to, ali znam da nemaju win servere pa je tvoj post ovdje u svrhu reklamiranja cisto spamanje foruma, koje bi mozda trebalo prijaviti moderatoru!

17 godina
neaktivan

Nisam ja mislio na tebi zaradit link mi je uvijek u blizini, nego  ja sam vrlo zadovoljan s njima i njihovom podrškom.

Uspoređujući s ostalima nude puno više za istu cijenu

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 14:32 (Dmilasin).
17 godina
Dmilasin kaže...

Nisam ja mislio na tebi zaradit link mi je uvijek u blizini, nego  ja sam vrlo zadovoljan s njima i njihovom podrškom.

Uspoređujući s ostalima nude puno više za istu cijenu

Da si citao moj upit, vidio bi da ja trazim win hosting.

17 godina
neaktivan
Trazim web hosting

Ja imam hosting na

www.1and1.com paket na Linuxu najjeftiniji  1&1 Begginer

pogledaj samo šta ima za 50$ godišnje....

Ja sam prezadovoljan i sve mi super radi.....

Pa sad vi uzimajte neke divlje hostinge...

Također za tebe ima i Win hosting

lp

d@le
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 22:40 (d_a_l_3).

0 0 hvala 0
17 godina
Trazim web hosting

nažalost, imaju samo dvije ms sql baze u najskupljem paketu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trazim web hosting

0 0 hvala 0
17 godina

thanx na linku, pogledati cu...

17 godina
neaktivan

Mislim da si vec spomenuo plus.hr...ja ga koristim, i jako sam zadovoljan s njima, proces registracije i podrske su toliko unaprijedili da je bolno jednostavan...i kad je god nesto trebalo, odgovarali su u najkracem mogucem vremenu i izasli u susret..

P.S. stavljao sam nedavno nesto radeno u ASP.NET-u 3.5 i radilo je normalno...sad sto se cijena tice..ako je nesto jeftinije 50kn godisnje, nije da me to bas previse dira....

17 godina
neaktivan
Trazim web hosting

Hmmm, kao sto vidim iz prilozenoga teksta pitanje je vezano direktno za hosting koji se "vrti" na windows platformi. Ne vidim razloga zasto ti nije dovoljan linux hosting, bavim se phpom vec 13g i nikada nisam ni pomislio da prestanem sa ucenjem phpa i prijedjem na ASP. Pitas se zasto, prvenstveno iz razloga sto je u phpu moguce uraditi sve sto je moguce i u aspu, hosting koji radi na linux platformi je dosta pristupacniji i povoljniji od onoga koji radi na win platformi. (takodjer su linux hostinzi u vecini slucajeva brzi)

Ako se predomislis i odlucis uzeti linux hosting onda srdacno preporucujem http://cro-host.net , podrska je fenomenalna a o uslugama ne bih niti razgovarao jer vjerujem da je to najbrzi i najpovoljniji hosting u hrvatskoj.

Ako ipak ostajes pri windowsu pogledaj uslugu na slijedecem linku:

http://wmd.hr/windows-webhosting/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Covjek trazi windows hosting. Ako netko voli raditi u ASP.NET-u..neka radi, isto vrijedi i za PHP...inace razlika izmedu linux i win hostinga je nekih 40tak kn godisnje...to je potpuno zanemarivo...

17 godina
warezb kaže...

Hmmm, kao sto vidim iz prilozenoga teksta pitanje je vezano direktno za hosting koji se "vrti" na windows platformi. Ne vidim razloga zasto ti nije dovoljan linux hosting, bavim se phpom vec 13g i nikada nisam ni pomislio da prestanem sa ucenjem phpa i prijedjem na ASP. Pitas se zasto, prvenstveno iz razloga sto je u phpu moguce uraditi sve sto je moguce i u aspu, hosting koji radi na linux platformi je dosta pristupacniji i povoljniji od onoga koji radi na win platformi. (takodjer su linux hostinzi u vecini slucajeva brzi)

Ako se predomislis i odlucis uzeti linux hosting onda srdacno preporucujem http://cro-host.net , podrska je fenomenalna a o uslugama ne bih niti razgovarao jer vjerujem da je to najbrzi i najpovoljniji hosting u hrvatskoj.

Ja sam prije radio na php-u, i nesto sitno na asp-u. Presao sam na asp.net u potpunosti pred nekih 2-3 godine, i nemam namjeru vratiti se :) Osim toga, sa php-om ne mogu niti raditi sve potrebne tipove aplikacije (win, win mobile patforme, office pluginovi,...) koje posao zahtjeva, pa bi da jos radim u phpu opet trebao uciti jos jedan programski jezik za desktop (a u poslovnom okruzenju tu je 99,9% win patforma). Uostalom, kada se naviknes na visual studio, mogucnosti frameworka, c# i potpuni OOP, sve ostalo mi izgleda nekako smjesno...

Neznam dali si se zabunio, ali vidim da spominjes ASP. Ja govorim o ASP.NET-u (zato i pitam za 3.5 framework), koji sa ASP-om nema gotovo nikakve veze, .net je slican Javi, a asp php-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 9:29 (hudo).
17 godina
neaktivan
hudo kaže...
warezb kaže...

Ja sam prije radio na php-u, i nesto sitno na asp-u. Presao sam na asp.net u potpunosti pred nekih 2-3 godine, i nemam namjeru vratiti se :) Osim toga, sa php-om ne mogu niti raditi sve potrebne tipove aplikacije (win, win mobile patforme, office pluginovi,...) koje posao zahtjeva, pa bi da jos radim u phpu opet trebao uciti jos jedan programski jezik za desktop (a u poslovnom okruzenju tu je 99,9% win patforma). Uostalom, kada se naviknes na visual studio, mogucnosti frameworka, c# i potpuni OOP, sve ostalo mi izgleda nekako smjesno...

Neznam dali si se zabunio, ali vidim da spominjes ASP. Ja govorim o ASP.NET-u (zato i pitam za 3.5 framework), koji sa ASP-om nema gotovo nikakve veze, .net je slican Javi, a asp php-u.

Da budem iskren, nisam do kraja procitao tvoj post samo sam uocio da trazis windowsow hosting. Uvijek sam smatrao microsoftove proizvode primitivnima i zato se i bavim programiranjem u phpu, cisto sumnjam da cu ikada prijeci na ASP ili APS.NET jer mi je dovoljan PHP. Onaj tko zna raditi u phpu nisu mu potrebni dodatni alati, dovoljan je notepad. Vecina ljudi koji se odluce za ASP odluce se prvenstveno iz razloga sto imaju dodatne alate koji im bez trunke znanja programiranja dozvoljavaju da urade koliko, toliko dobar web... (Microsoft Visual Web Developer)
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2008 11:40 (warezb).
17 godina
warezb kaže... 
Da budem iskren, nisam do kraja procitao tvoj post samo sam uocio da trazis windowsow hosting. Uvijek sam smatrao microsoftove proizvode primitivnima i zato se i bavim programiranjem u phpu, cisto sumnjam da cu ikada prijeci na ASP ili APS.NET jer mi je dovoljan PHP. Onaj tko zna raditi u phpu nisu mu potrebni dodatni alati, dovoljan je notepad. Vecina ljudi koji se odluce za ASP odluce se prvenstveno iz razloga sto imaju dodatne alate koji im bez trunke znanja programiranja dozvoljavaju da urade koliko, toliko dobar web... (Microsoft Visual Web Developer)
 Nemoj me krivo shvatiti, ali ocito ne poznajes microsoft razvojne alate i/ili nisi radio vece projekte izrade poslovnih (web) aplikacija.

Ako je netko pokusao napraviti modul za SAP u notepadu, sigurno je to ostalo samo na pokusaju... Kod vecih projekata broj klasa, objekata i namespaceova poraste na velik broj te je za normalan razvoj nuzan kvalitetan alat (visual studio, eclipse, aptana, ...), a Microsoft trenutno ima najbolji IDE razvojni alat na trzistu (Visual Studio 2008) - s kojim se moze napraviti i jednostavna web stranica, i slozeni enterprise sustav u timskom radu.

To sto Visual Studio omogucava razvoj jednostavnog weba sa mininalnim programiranjem, to je dapace prednost, i zasto bi ljudi non-stop pisali jedan te isti kod za maleni web sajt. Na stranu sto ljudi misle da ce napraviti asp.net web sa par dana ucenja uz kliketanje wizarda, napraviti ce ga ali nece imati pojma sta su napravili, kako i zasto.
Ali naravno, to je samo opcija, moze se raditi i "rucno" sve (u notepadu, tko zeli), i tu lezi prava snaga .net-a.

Druga stvar, nemoj mijesati ASP i ASP.NET, te dvije tehnologije nemaju veze jedna sa drugom! ASP.NET, odnosno .net framework je puno kompleksniji/veci od vjerojatno svih php frameworka zajedno (zend, ...) - ali naravno njegova svrha obuhvaca puno veci opseg primjene. ASP je stara tehnolgija slicna php-u i vise se ne koristi.

17 godina
neaktivan
hudo kaže...
warezb kaže... 
 Nemoj me krivo shvatiti, ali ocito ne poznajes microsoft razvojne alate i/ili nisi radio vece projekte izrade poslovnih (web) aplikacija.

Ako je netko pokusao napraviti modul za SAP u notepadu, sigurno je to ostalo samo na pokusaju... Kod vecih projekata broj klasa, objekata i namespaceova poraste na velik broj te je za normalan razvoj nuzan kvalitetan alat (visual studio, eclipse, aptana, ...), a Microsoft trenutno ima najbolji IDE razvojni alat na trzistu (Visual Studio 2008) - s kojim se moze napraviti i jednostavna web stranica, i slozeni enterprise sustav u timskom radu.

To sto Visual Studio omogucava razvoj jednostavnog weba sa mininalnim programiranjem, to je dapace prednost, i zasto bi ljudi non-stop pisali jedan te isti kod za maleni web sajt. Na stranu sto ljudi misle da ce napraviti asp.net web sa par dana ucenja uz kliketanje wizarda, napraviti ce ga ali nece imati pojma sta su napravili, kako i zasto.
Ali naravno, to je samo opcija, moze se raditi i "rucno" sve (u notepadu, tko zeli), i tu lezi prava snaga .net-a.

Druga stvar, nemoj mijesati ASP i ASP.NET, te dvije tehnologije nemaju veze jedna sa drugom! ASP.NET, odnosno .net framework je puno kompleksniji/veci od vjerojatno svih php frameworka zajedno (zend, ...) - ali naravno njegova svrha obuhvaca puno veci opseg primjene. ASP je stara tehnolgija slicna php-u i vise se ne koristi.

Da, ne poznajem microsoftove razvojne alate jer se nikada nisam bavio tim primitivnim sranjima. Dovoljan mi je notepad da napravim jako zahtjevan projekat.
I uopste ne mjesam ASP i ASP.NET nego sam ti rekao da nisam do kraja procitao tvoj post.

P.S. Nema potrebe za daljnjom raspravom. Slucaj zakljucen :D
15 godina
neaktivan
Trazim web hosting

Trebate profesionalni web hosting? A nemožete si priuštiti plaćeni web hosting? Zato smo mi tu i predstavljam Vam novi Hrvatski besplatni web hosting!
Sfera-hosting besplatni web hosting!

Imamo pakete stvorene za svakoga od 100MB prostora do 500MB prostora i na više Belji se Pogledajte popis paketa ovdje: Popis besplatnih hosting paketa!

I naravno posjetite i registrirajte se na naš forum ako želite svoj hosting Izlanuo seBesplatni hosting forum

I da napomenem uz svaki hosting paket dolazi cPanel 11 sa instaliranim Fantstico deLuxe alatom za automatsku instalaciju skripti. Uživajte i vidimo se Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice