Toliko gluposti u jednoj teme nisam odavno pročitao.Ti imaš ideju, super ja ih imam svaki dan najmanje sto.Vidim da te i ideja oko imena teme muči, rekoh dobro...Žurio si se, to nije opravdanje, što da upravljaš poduzećem i da se žuriš i oštetiš sebe ili dobavljače za par stotina tisuća kuna?!Na sudu ti žurba ne prolazi.Recimo ovako, ideju je jako teško zaštiti, kako bi bilo da neko zaštiti ideju automobila, jesi razmišljao o tome?
Na čemu se uopće tvoja ideja bazira, vidim da netko tu spominje expert exchange, i možda su u igri nekakve razmjene iskustva i znanja, ne vjerujem da češ ti briljirati u svim područjima, trebaš angažirati/zaposliti ljude, čim nudiš neke usluge/proizvode...bez trgovačkog društva zaboravi...porezi, papirologija....Možeš zaštiti brand, tehnologiju ali ideju jako teško, a i za ovo prvo dvoje ti treba dosta resursa, čitaj novaca.Koliko si uopće star, da ti takve ideje padaju na pamet?
Tražiš investitora, partnera...kredit?Napravi vrhunski poslovni plan i elaborat, javi mi se na PP, i možda ćemo popričati.
Što se priče oko vršnih .HR domena tiće, registrirati ju može svatko, za trgovačka društva i pravne osobe registracija je besplatna, no ime domene mora odgovarati određenim pravilima od strane ovlaštenog registra, dok svaka fizička osoba može registrirati bilo koju domenu uz skromnu naknadu od 500 kn.