Kako da maknem index.php?

poruka: 2
|
čitano: 1.902
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok svima. Radim Joomla stranicu po principu pokušaj / pogreška, sad sam trenutno u fazi pogreške. Osmijeh

Nakon što sam pokušavao dodati Future Expires header, bezuspješno, i instalirao pa deinstalirao CssJsCompress (vjerojatno je u tome problem), odjednom mi ne radi glavni izbornik.

Umjesto http://oklade.net link na "Naslovnica" mi sada glasi http://oklade.net/index.php/kladjenje. I tako je sa SVIM linkovima na izborniku. Čak i za one koji stvarno jesu u sekciji "kladjenje" dodaje /kladjenje još jednom pa onda to bude xxx/index.php/kladjenje/kladjenje/xxx. Linkovi unutar stranice rade, problem je samo u gornjem izborniku (u glavnom izborniku koji je s lijeve strane nema problema).

Naravno, s tim dodatkom index.php/kladjenje linkovi na izborniku ne rade jer takav URL ne postoji. Lako je moguće da je za ovu grešku odgovoran i StartLogic web host, znali su mi raditi svakakve probleme i ranije. Kad imaju održavanje baze podataka ja znam da će nešto poći po zlu. Prošli put su mi nestale sve slike. Belji se

Imam backup .htaccess datoteke, pregledao sam, ništa nije promijenjeno u odnosu na ono kad je sve funkcioniralo. Koristim Apache mod_rewrite i SEF u Joomla administraciji. Dosad bez problema.

Najčudnije od svega mi je što ne funkcionira isključivanje SEF-a i Apache mod_revritea. Isključim SEF, a linkovi su i dalje SEF.

Kako da ručno maknem taj dodatni tekst iz linkova? U kojoj datoteci je spremljen kod za to?

I volio bih skroz maknuti naziv sekcije iz URL-ova...kad smo već na toj temi. Ako je netko voljan pomoći i s tim.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 10:31 (Oklade.net).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Riješeno, ali ne znam kako i zašto.

Bezveze sam kliknuo da ne koristim cache u Joomla administraciji, i stvar se riješila. Vratim cache, problem opet postoji.

Da očistim cache?

Sad više nije hitno, ali ako netko može dati savjet oko ovoga - molim lepo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice