- Ovako.. potreban mi je neki modul, plugin ili component za komentare koji ce imati opciju da odredim u kojim rubrikama da mi bude vidljiv, odnosn oda se koristi. Probao sma ih dosta. jedan od boljih je joomlacomment 4.0 beta, ali m ise pojavljuje na svim artiklima.
- Drugo, postojil naci da mi prikaz broja stranica bude recimo: "1, 2, 3, 4, 5, 6...11, 12"? Imam problem taj da, mi samo stoji prikazano deset od recimo dvanaest stranica. Kada promjenim u pagination.php da mi prikaze recimo, 150 stranica, onda mi doddje do sedamnaeste i onda se ostalo ne vidi od modula na desnoj strani. Promjenim skin i onda se sve stranice vide ali, nije ni to rjesenje jer recimo, da imam 200 stranica, nema smisla da mi stoji svih 200 vec, nesto kao "1, 2, 3, 4, 5, 6...199, 200".
- I treče, kako da prosirim koliko mi "podataka" moze stati u jednom artiklu? Znaci kada napunim jedan artikal, ako stavim vise teksta-slika vise nego sto je kao odredjeno, ne mogu snimit artikl. Sam ose pojavi bijela sranica. I onda brisem sve dok mi en prihvati.