Ima itko kakvih inovativnih ideja web stranice,koja bi trebala imate nekakve veze s video igrama?
Ideja za web stranicu?
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.078
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima itko kakvih inovativnih ideja web stranice,koja bi trebala imate nekakve veze s video igrama?
Sto bi se reklo danas su ideje skupe jer vecinom sve vec je izradjeno i postoji..u biti cijelina osnove je da nesto sto ima napravis na svoj nacin i da postane popularnije..pod uslovom samo ne uzimaj tj. kopiraj nesto pa da ga nazoves svojim..nego ak vec imas neku viziju i ideju a to vec postoji neka..uradi na svoj nacin i pokazi..
Sto bi se reklo danas su ideje skupe jer vecinom sve vec je izradjeno i postoji..u biti cijelina osnove je da nesto sto ima napravis na svoj nacin i da postane popularnije..pod uslovom samo ne uzimaj tj. kopiraj nesto pa da ga nazoves svojim..nego ak vec imas neku viziju i ideju a to vec postoji neka..uradi na svoj nacin i pokazi..
nemam nikakve ideje,nisam inspiriran neko vrjeme vec.pa me zanima ima li itko ikakvih ideja pa da se mala ekipica s bug foruma skupi i radi na projektiču :D
Hmm..vidi kazem ti vec postoji mnogo sajtova sa igrama pocevsi od Bug-ovog Game masters-a pa do gamers.ba sto se tice nasih jezicnih i mislim da to ne prolazi..treba tezit ka stranom sajtu sa stranim imenom u domeni i onda probat nesto...
Hmm..vidi kazem ti vec postoji mnogo sajtova sa igrama pocevsi od Bug-ovog Game masters-a pa do gamers.ba sto se tice nasih jezicnih i mislim da to ne prolazi..treba tezit ka stranom sajtu sa stranim imenom u domeni i onda probat nesto...
evo mislim sad na neku hrvatsku web zajednicu vezi neceg,npr vec postoji kao battlefield zajednica ili callofduty zajednica.. takve stranice doslovno pojedu google. pa ima itko ikakvih ideja za takvu vrstu sajta?
nasao ideju.sad trebam partnere .D
nasao ideju.sad trebam partnere .D
Mogu rec da si brz !!! Ak ti nije bed onda rokaj ovde il na PM pa da vidim koliko mogu uticat i pomoc..
Može li se znati o čemu se radi??
Može li se znati o čemu se radi??
kazem ti kada web bude aktivan,nista posebno,ali ipak nesto dojmljivo