Community review vaših web stranica izdvojena tema

poruka: 3.898
|
čitano: 811.045
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Community review vaših web stranica

@sezam - ajd mi objasni definiciju web-a 2.0 kad ga vec toliko koristis? Sto je tocno web 2.0?

I am creationist. I believe man created god.

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Community review vaših web stranica

sefe user sam kreira sadzaj multimedia i nove ajax,jqurey,flash etc

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 13:56 (sezam).
13 godina
neaktivan

sezam nece vise ovde pisat samo cu bit tu ako moze nesto da se cuje pametno i nauci

salute

{#}{#}

0 0 hvala 0
17 godina
sezam kaže...

Mislim da si bio na tragu cijelih sekundu i pol, a onda si skroz falija. Ajax, jQuery i ostalo nemaju veze za web 2.0.

Web 2.0 nema veze sa tehnologijom koja se koristi, vec sa konceptom dvosmjerne komunikacije WEB <-> Visitori.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
sezam kaže...

Mislim da si bio na tragu cijelih sekundu i pol, a onda si skroz falija. Ajax, jQuery i ostalo nemaju veze za web 2.0.

Web 2.0 nema veze sa tehnologijom koja se koristi, vec sa konceptom dvosmjerne komunikacije WEB <-> Visitori.

ma lik je neki desetogodisnjak koji misli da sve zna, a ne zna nista.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

da se zahvalim balkanskim provincijalcima na uvredama

ovo je web razvoj dajte to

salute

0 0 hvala 0
17 godina
sezam kaže...

da se zahvalim balkanskim provincijalcima na uvredama

ovo je web razvoj dajte to

salute

Nismo provincijalci, vec jednostavno pokusavamo ukazati ovima sto zele uciti o web razvoju da web razvoj nije ovo sto ti nudis.

16 godina
neaktivan

Mislim da bi sezam mogao biti u rodu s midzanom21.

Otprilike imaju isti psihološki profil.

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne želim biti pomalo ironičan, ali s ovim trenutno što si napisao i nisi se najbolje proslavio. No u svakom slučaju se radujem vidjeti tvoje buduće radove jer sam i sam web developer. Eh, da za izradu grafike weba, a da ne želiš izdvojiti novaca zato najbolje rješenje je GIMP. Znam da nije kao Photoshop ali je dosta blizu da postane to jednog dana. A ovo s logom, za izradu logoa bi ti trebo neki vektorski alat. Ja osobno sam koristio i koristim Adobe Illustrator, ali imaš isto tako i opensource alternativu InkSpace. Isto tako logo možeš probati i napraviti u nekom grafičkom programu (primjer GIMP)!

xtreme.maniac
13 godina
neaktivan

I ja si nešto tako mislim... Čak pod tim usernameom mogo bi čak biti i midzan21 {#}... Samo možda nije tjeo brukat svoj pravi username pa je sad napravio neki fejk {#}

xtreme.maniac
14 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Skidam kapu do poda {#}

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
13 godina
neaktivan

Evo i moje stranice, bolje reci bloga, dosta koristan....

Znaci ovdje imate i stalno cemo stalvjati najnovije filmove za skidati...

http://downloadmoviewarez.blogspot.com/

svaki komentar je dobrodosao

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Svima onima koji se zele baviti web dizajnom i web programiranjem, nemojte postati ovo sto sto sezam pokusava biti: uzeti gotov template, promijeniti pat boja i to je to. To nije bit web dizajna.

Bit web dizajna je utopiti web za soma kuna, uz što manji trošak na predložak...po mogućnosti da predložak bude ripani, ili čak čitav skinut sa nekog warez sajta...tako ćeš umjesto 750 kn, zaradit' punu tisuću {#}

13 godina
neaktivan

Iskreno, site/blog nije najbolje napravljen. Samo sučelje je dosta čundno, dizajn mi je neki prazan, a i ovo bjelilo s pokojom drugčijom bojom koja se ističe jednostavno nije oku ugodno. Želiš li napravit dobar blog ili web site tada moraš poraditi i na vizualnom identitetu jer time privlači najveći broj posjetitelja, a potom sadržajem koji finalno presuđuje u cjeloj kvaliteti stranice. Nadam se da razumješ.

xtreme.maniac
13 godina
neaktivan
eevek kaže...

Bit web dizajna je utopiti web za soma kuna, uz što manji trošak na predložak...po mogućnosti da predložak bude ripani, ili čak čitav skinut sa nekog warez sajta...tako ćeš umjesto 750 kn, zaradit' punu tisuću {#}

Iskreno, ne bih se složio s tobom. Ovo dokazuje da ako si web developer da onda ne pristupaš svom poslu ozbiljno. Jer gledaj, ako radiš za neku veliku i uglednu tvrku stranice tada je ta tvrtka spremna platit punu i kvalitetnu uslugu, a ne neka polurješenja koja bi mogao obavit svatko...

xtreme.maniac
16 godina
neaktivan
xtreme.maniac76 kaže...

Iskreno, ne bih se složio s tobom. Ovo dokazuje da ako si web developer da onda ne pristupaš svom poslu ozbiljno. Jer gledaj, ako radiš za neku veliku i uglednu tvrku stranice tada je ta tvrtka spremna platit punu i kvalitetnu uslugu, a ne neka polurješenja koja bi mogao obavit svatko...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Sarkazam

{#}

16 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

I da imamo kaj onda... Odsada ide template koji sam stavio (skinut s neta, te malo prilagođen) i Amen diko (dok ne dođe vrijeme za pokazivanje (meni najzahtjevnijeg) projekta)

Uzivajte

http://midzan21.com ==&amp;amp;amp;gt; Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
16 godina
neaktivan
xtreme.maniac76 kaže...

I ja si nešto tako mislim... Čak pod tim usernameom mogo bi čak biti i midzan21 {#}... Samo možda nije tjeo brukat svoj pravi username pa je sad napravio neki fejk {#}

nope... drugi acc je pajser29 :D

Liverpool1892 kaže...
suludi8 kaže...

Skidam kapu do poda {#}

Objasnio sam to maloprije xD

Anyway carevi ste :D i ne pokušavajte me otjerat odavde, ne odustajem ja tako lako (uporan sam do bola ako nesto ocu radit (i zarađivat pare xD))

Sorry za DP, al morao sam :D

http://midzan21.com ==&amp;amp;amp;gt; Visit my site and read jokes (or something about Web Design)
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 22:34 (midzan21).
13 godina
neaktivan

posta izbrisana od autora

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 10:23 (sezam).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@midzan21

iskreno... s obzirom na viđeno, da bi ti počeo zarađivati pare, će proći još puno vremena, ja bih rekao još jedno dvije godine. 

Gle, nitko ti ne želi zlo, niti te nešto posebno omalovažava, ljudi jednostavno na različite načine govore da je ono što si napravio sranje i da, realno gledajući to mora puno bolje. Evo ti par ideja - za pozadinu si uzmi neki pattern, a za color shemu idi neku gotovu, tipa ovdje - http://www.colorschemer.com/schemes/tags/  i kada napraviš neki layout, onda ćeš vidjeti gdje griješiš. Ili, skini si ovaj template i na njemu primjeni što sam ti rekao - samo mijenjaj pozadinu, i color shemu za linkove. Vjeruj mi, promijeniti ćeš mišljenje o svome radu. Poslije se nauči igrati sa marginama, paddingom, float, display:block/inline, etc. pa ćeš sa vremenom sve bolje raditi 

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 22:53 (kakapo).

1 0 hvala 1
17 godina
eevek kaže...
tnakir kaže...
Svima onima koji se zele baviti web dizajnom i web programiranjem, nemojte postati ovo sto sto sezam pokusava biti: uzeti gotov template, promijeniti pat boja i to je to. To nije bit web dizajna.

Da, ekipi je to jedino bitno. Ja takvo nesto nebi stavio na svoju referentu listu. 

16 godina

Čitam dvije stranice rasprave nevezano za temu. Niti jedan rad nije objavljen. {#}

Za takve rasprave možete koristiti ovu temu, a ovu pustite za komentiranje radova.

Google+ invites - http://goo.gl/7wnyA

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Evo dosao je i novi dizajn: http://downloadmoviewarez.blogspot.com/

Pa ako mogu komentari, pohvale, kritike, sve je dobrodoslo!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako si to rasteguno slike? pusti onakve kakve jesu

Igor
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

radim na svom portfoliu, pa me zanima vase misljenje: http://miroslav-braun.tk/

Stranica jos nije gotova skroz. 

Hvala

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

Ovo je moja prva web stranica. {#}

Komentari, prijedlozi?

BOG I HRVATI

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Komentari, prijedlozi?

Cool, sviđa mi se i to baš prelijepo napravljen na slikama. Svaka čast. {#}

17 godina
neaktivan
ivan123 kaže...

Komentari, prijedlozi?

Ma loša ti je stranica, nikad goru nisam vidio. Ko da ju je radio slijepac {#}

odlična je stranica

14 godina
neaktivan

Svaka čast. Stranica ti prelijepo izgleda.

14 godina
ivan123 kaže...

Komentari, prijedlozi?

Odličan uradak.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice