Word pomoć

poruka: 6
|
čitano: 1.133
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Word pomoć

pozdrav ,

ovako jučer je bilo sve uredu i dns pokrenem računalo ii oču otvoriti diplomski koji sam pisao i piše mi 0 kb kako je to moguće a dok uđe u računalo piše mi 14 mb i odma poslije 0 kb molim Vas ko boga pomozite mi jer nisam budalo nigdje drugdje sačuvao ko boga vas molim šta da napravim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Word pomoć

kad z mišom dođem na njega piše 14 mb a dok idem properties piše 0 kb i dok ga otvorim nema ništa..pa kako

15 godina
neaktivan
Word pomoć

Da ne otvaram novu temu,ako mi neko moze pomoci da mi uradi sadrzaj u jednom dokumentu,jer ja kako god pokusam meni uvijek i jedan dio teksta ubaci u sadrzaj,jer gledao sam youtube jedan tutorial kako se radi sadrzaj i ja na taj ancin nikako ne mogu uraditi sadrzaj(ovako sam radio : prvo napravim prijelom stranica,zatim ukljucim ono okrenuto P ,onda uzmem najvise nivoe naslova 1. ,2. 3. i 4. i misem kliknem lijevo od naslova kad sve zavrsim onda i Stilovima odaberem Naslov1 ,nakon toga sljedecu nizu razinu naslova 2.1, 2.2,..... isto uradim i odaberem Naslov2 , i nakon toga nanjnizu razinu 2.2.1. ,2.2.2 ..... isto sve uradim i kliknem na Naslov3 ,nakon toga odem na reference i u Sadrzaj odaberem onaj prvi oblik i tad u sadrzaju mi pored naslova prikaze i tekst).Evo vam dokument pa ako vam nije problem da mi to uradite( http://www.2shared.com/document/6CT9YIaS/Elektrini_mjerni_instrumenti.html ).Trebalo bi da ide ovako:

1.Uvod..................................1

2.Naslov................................2

2.1 Naslov..............................3

2.1.1 Naslov .........................4

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Word pomoć

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Word pomoć

Dokument je koma, naslovi i podanslovi nemaju svoj stil (Naslov1, Naslov2...), stil naslova imaju slike i odlomci. Tako do sadržaja nije moguće doći.

Ugrubo sam sredio (u LibreOffice-u) i dodao sadržaj, pogledaj. Za propuste ne odgovaram.

Naslovi ispod slika isto moraju imati neki stil da budu jednaki, posloži to.

Ovo je link dokumenta ..._2 .... http://www.2shared.com/document/yIpM6QkU/Elektrini_mjerni_instrumenti_2.html

Moraš se pozicionirati na svaki naslov i odabrati stil Naslov1, na svakom podnaslovu (razina 2) odaberi stil Naslov 2 itd. Na svaki naslov ispod slike klikni i odaberi neki stil, možeš stil izmjeniti ili kreirati svoj. I onda tako uređene naslove, podnaslove... ne uređuj ručno promjenom veličine slova ili bold ili nešto, nego mijenjaj stil koji im je pridružen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 19:53 (zOOm).
17 godina
Word pomoć

Zdravo ekipa.

Dogodila se greska prilikom save-anja prilicno vaznog dokumenta, umjesto save as, kliknuto je na save as web page.

Sad se dokument nalazi u HTML formatu.

Pokusao sam ga raznim konverterima vratit u .doc, ali to je sve ko salata...

Postoji kakva mogucnost da se HTML vrati u prijasnji .doc format ?

(auto save za recovery, nije bio aktiviran/checkiran kao niti backup, tak da ta solucija ne moze pomoc)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 12:56 (Batista).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice