Pozdrav, imam sljedeci problem. Premještao sam komponente iz jednog računala u drugo i kad upalim pc pri podziaznju sustava izbaci mi grešku. Premještao sam samo procesor, grafu i ubacio rama još. Pošto sam bio na osmici pokušao sam instalirat sedmicu ali nula bodova, opet baca grešku. Prilozit cu i slike pa ako netko zna o cemu se radi i kako da rjesim problem bio bi mu zahvalan. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj malo bolje opiši što si radio. S istim komponentama, al u drugom kućištu, ti neće diže windowse?
Pozdrav, imam sljedeci problem. Premještao sam komponente iz jednog računala u drugo i kad upalim pc pri podziaznju sustava izbaci mi grešku. Premještao sam samo procesor, grafu i ubacio rama još. Pošto sam bio na osmici pokušao sam instalirat sedmicu ali nula bodova, opet baca grešku. Prilozit cu i slike pa ako netko zna o cemu se radi i kako da rjesim problem bio bi mu zahvalan. Hvala!
inače je poželjno kad se promijeni CPU da se stave friški winsi,GPU i RAM nisu problem.
- Kad staviš komponente u to kućište u kojem imaš problema, izvadi bateriju s matične na par minuta,
vrati natrag i probaj upalit.
- Dobro pazi da matična negdje ne dodiruje kućište možda, da su svi kabeli dobro spojeni (da nisi nešto
zaboravio spojiti), da je "štit" matične pravilno montiran (da sjedi pravilno po utorima za periferiju).