pozdrav
ovako imao sam jedan skype acc koji nije bio sluzbeni, dakle neko glupo ime, i nisam se logirao na njega jedno par mjeseci. nedavno sam pokusao medutim nikako pogoditi lozinku, tj. ja mislim da je znam ali ne zeli se logirati
kad pokusam postaviti novu lozinku i prodem korake do unosa mail adrese, ja unesem mail (mada nisam 100% siguran dal je pravi koji mi treba), medutim izbaci mi da je unesen krivi mail i ponudi mi hint kako mail pocinje slovima "an". ja sam siguran da nikad nisam koristio mail koji ide tim slovima. naravno kad odem pod drugu opciju bez unosa maila ne mogu unijeti tocne podatke jer ih ne znam, tj ime,prezime, datum rodenja sam stavljao bezveze
mene sad zanima dal je moguce da mi je netko maznuo acc? zanima me koja je mogucnost, posto ja ne znam 100% na koji mail sam ga registrirao,pretpostavljam da ne zna ni onaj koji bi ga mogao ukrasti, tako da ne zna ni on datum rodenja, ime, prezime.....
ali opet da li je moguce tako nesto? ovo mi je prvi put bas da mi se ovako nesto dogodi
ima tko kakvih savjeta il nesta
hvala