Skype-moguce otuđen

poruka: 5
|
čitano: 509
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Skype-moguce otuđen

pozdrav

ovako imao sam jedan skype acc koji nije bio sluzbeni, dakle neko glupo ime, i nisam se logirao na njega jedno par mjeseci. nedavno sam pokusao medutim nikako pogoditi lozinku, tj. ja mislim da je znam ali ne zeli se logirati

kad pokusam postaviti novu lozinku i prodem korake do unosa mail adrese, ja unesem mail (mada nisam 100%  siguran dal je pravi koji mi treba), medutim izbaci mi da je unesen krivi mail i ponudi mi hint kako mail pocinje slovima "an". ja sam siguran da nikad nisam koristio mail koji ide tim slovima. naravno kad odem pod drugu opciju bez unosa maila ne mogu unijeti tocne podatke jer ih ne znam, tj ime,prezime, datum rodenja sam stavljao bezveze

mene sad zanima dal je moguce da mi je netko maznuo acc? zanima me koja je mogucnost, posto ja ne znam 100% na koji mail sam ga registrirao,pretpostavljam da ne zna ni onaj koji bi ga mogao ukrasti, tako da ne zna ni on datum rodenja, ime, prezime.....

ali opet da li je moguce tako nesto? ovo mi je  prvi put bas da mi se ovako nesto dogodi

ima tko kakvih savjeta il nesta

hvala

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Skype-moguce otuđen

Kako si kod kreiranja računa unio ostale podatke bez veze tako si i za mail unio "analno_primam@dsasd.dsa" i sad ti se to obilo o guzicu. 

11 godina
protjeran

:D

taj acc je sluzio umjesto TS pa zato i nisam unosio tocne podatke

12 godina
protjeran
Stari zaboravi, kreiraj novi acc, pravilno ga zastiti ( twoo step ) i furaj dalje...

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Skype-moguce otuđen

ma stalno sam upisivao krivi username tako da je u tome bila greska

a bio sam 100% siguran da unosim tocne podatke, tj. lozinku jesam unosio pravu samo za krivi user. jos milijun puta dobivao one automatke odgovore za kod da unesem, pa odgovranje na pitanja, bar onda koja sam znao, pa ispucao ona dva puta za recovery

jos me mucilo to sta sam mislio da sam ga registirao na yahoo, a posto znam da su oni imali problema sa kradom podataka a ja nisam nista promjenio na tom mailu, mislio sam da je do toga

na kraju ce ispasti da ja poksavam uci u tudi acc

moje isprike admine, tema moze na brisanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 13:17 (OBLAKprasine).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice