Resycled\bot

poruka: 3
|
čitano: 1.140
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Resycled\bot

zašto mi kad kliknem na neki disk na my computer piše da resycled\bot.com is not a valid  win32 aplicattion?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resycled\bot

Pozdrav,

mislim da imas srece, resycled folder nije dio windowsa. A i ime bot.com upucuje na bot sto je zabravo skraćeno od robot. Uglavnom, bot je program koji radi nesto automatski (umjesto čovijeka).A tvoj error message znaci da se aplikacija nemože pokrenuti jer format nije odgovarajući. Tako da se prvo malo raspitaj, tada proskeniraj taj bot.com s antivirusom. Ako si uvijeren da nije file nekog tvog programa, briši to. Ponavljam, prvo se raspitaj, pa nisam ni ja neka knjiga, nemogu preispitati sve mogučnosti i greške

Nadam se da sam barem malo pomogao

FB

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 20:09 (FranFran).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resycled\bot

Zadnjih tjedan dana sam se borio s tim virusom (zapravo spywareom)! To mi je na komp u firmi netko donio na sticku. On kreira autorun.inf datoteku i zavuče se svugdje. Danas sam ga konačno uspio skroz očistiti. Antivirus ga nije prepoznao, a jedini program s kojim sam ga napokon uspio skroz maknuti je SpywareDoctor. Zato ti toplo preporučam da ga skineš - http://www.pctools.com/spyware-doctor/ i napraviš Full scan. Kad ga instaliraš, onda prvo napravi update!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice