zašto mi kad kliknem na neki disk na my computer piše da resycled\bot.com is not a valid win32 aplicattion?
zašto mi kad kliknem na neki disk na my computer piše da resycled\bot.com is not a valid win32 aplicattion?
Pozdrav,
mislim da imas srece, resycled folder nije dio windowsa. A i ime bot.com upucuje na bot sto je zabravo skraćeno od robot. Uglavnom, bot je program koji radi nesto automatski (umjesto čovijeka).A tvoj error message znaci da se aplikacija nemože pokrenuti jer format nije odgovarajući. Tako da se prvo malo raspitaj, tada proskeniraj taj bot.com s antivirusom. Ako si uvijeren da nije file nekog tvog programa, briši to. Ponavljam, prvo se raspitaj, pa nisam ni ja neka knjiga, nemogu preispitati sve mogučnosti i greške
Nadam se da sam barem malo pomogao
FB
Zadnjih tjedan dana sam se borio s tim virusom (zapravo spywareom)! To mi je na komp u firmi netko donio na sticku. On kreira autorun.inf datoteku i zavuče se svugdje. Danas sam ga konačno uspio skroz očistiti. Antivirus ga nije prepoznao, a jedini program s kojim sam ga napokon uspio skroz maknuti je SpywareDoctor. Zato ti toplo preporučam da ga skineš - http://www.pctools.com/spyware-doctor/ i napraviš Full scan. Kad ga instaliraš, onda prvo napravi update!