Prženje jednog .iso-a na više dvda

poruka: 6
|
čitano: 2.887
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
prženje jednog .iso-a na više dvda

dakle ovako trebam spržit jednu igru u .iso formatu al problem je u tom sto igra ima preko 4.7GB, ima nekih 6.5GB a htio bi ju sprzit na dva obicna DVDa al ne znam s cim bi to i kako bi dakle.. ako itko zna bilo bi super :)

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) [url=http://profile.xfire.com/inferno2912][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/inferno2912.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: prženje jednog .iso-a na više dvda
Inferno kaže...

dakle ovako trebam spržit jednu igru u .iso formatu al problem je u tom sto igra ima preko 4.7GB, ima nekih 6.5GB a htio bi ju sprzit na dva obicna DVDa al ne znam s cim bi to i kako bi dakle.. ako itko zna bilo bi super :)

Skinuo si je u partovima. Iskoristi tu činjenicu!
(ako ne, onda PowerISO ima opciju dijeljenja ISOa u nekoliko .ddaova [ili .daaova])
16 godina
Inferno kaže...

Skini si besplatan program "HJSplit" , razdjeli iso file na 2 djela , sprži svaki dio na svoj dvd .

Kad ideš instalirat igru , prebaci oba splitana filea  na hard i joinaj ih sa tim istim programom i imaš isti taj iso file .
CPU : Intel Pentium DualCore E2180@3GHz MBO : Gigabyte GA-G31M-S2L VGA : XFX 9600GSO 384MB RAM : 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2@900MHz Dual HDD : WD3200AAKS SAMSUNGHD502IJ DVD : OPTIARC DVD RW AD-5200S DVB-T kartica : Leadtek Winfast DTV1000S PSU : Fortron 350W PNF Monitor : Samsung 2243 NW
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 22:23 (stealth).
17 godina
neaktivan

kupi dual layer DVD :-P

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 22:23 (mislav_01).
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa imas programa za dijeljenje ISO datoteka. Npr. hjsplit

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice