Kako iso file od 7GB podijeliti na dva dijela?

poruka: 10
|
čitano: 16.328
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Iso file

imam jedan problem! naime, htjeo bi spržiti  jedan iso file veličine 7gb na dva dvd-a ali taj iso je neka instalacija pa bi isto tako htjeo da se da normalno instalirat s ta dva dvd-a!nešto kao igre koje dolaze na dva dvd-a!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iso file

Najjednostavnije ti je kupiti DVD DL ;) i spržiti u komadu.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Iso file

znam da je ali ja bi ipak htjeo znati način kako se to radi! prženje na DL je prihvatljio za npr 1 kopiju ali za njih par mi se ne čini kao rješenje s obzirom na cijenu dvd DL!!

17 godina
Iso file

Tako kako si to zamislio mislim da nećeš moći... Možeš pržiti na DL, možeš zipati pa podijeliti arhivu na dva dijela pa pržiti arhive na DVD, ali da ideš igru dijeliti hm....

Pržiš nekome, kažeš mu, to ti je na DVD DL, donesi mi i prepržim ti ;)

BTW: OVA TEMA VEĆ POSTOJI SAMO S DRUGIM IMENOM - otvorena danas u 10:25 http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/dijeljenje-igara/14932.aspx

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 11:50 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iso file

ne može se onako kako ti želiš. ali evo kako ja to radim

npr imam image velik 6 gb i on ne može stat na 4.7GB dvd, ali stane na DL DVD koji je puno skuplji pa mi je jeftinije kupit 2 obična dvda i to onda spržit na ta dva. kliknem desnom tipkom miša na taj image i odaberem napravi arhivu (pomoću winrar-a), format arhiva odaberem rar, vrsta kompresije: pohrani (jer je najbrže) i namjestim da mi razdvoji na dijelove po npr 150 MB i kliknem u redu. kad to napravi bude mi recimo 40 rarova koji završavaju sa .part01 do .part40. i onda prvih 20 spržim na 1 dvd, a drugih 20 na drugi. kad mi treba taj image, sve kopiram sa sva 2 dvda u jednu mapu na hddu i odaberem raspakiraj ovdje. i kad mi se raspakira pomoću daemon toolsa ga mountam u virtualni dvd rom i pokrene se autorun. eto to je sva muka

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.

1 0 hvala 0
16 godina
Iso file

U win raru odaberi opciju add to archive (odaberi taj iso file i stisni ok) i izbacit će ti prozor gdje imaš pri vrhu par opcija odaberi general i lijevom donjem kutu ti piše split to volumes odaberi dvd i zapakirat će ti ga u neki folder u dvije .rar datoteke zatim ih sprži u neru na dva dvd-a putem make data disc (svaku rar datoteku sprži na jedan dvd) kad spržiš u rar ih otvoriš i extractiraš i to je to !

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 12:00 (Mitch).

0 0 hvala 0
16 godina
Iso file

pa nije ti skup dual layer 13-14kn, a ako misliš na dva dvd-a morat ćeš prvo kopirat na komp i onda sa njega rastavit bar mis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Postoji program koji se zove The File Splitter koji kako mu ime govori moze rastaviti bilo koju datoteku u koliko god zelis dijelova koje god velicine. On rastavi datoteku, te na ekstenziju .exe ili .iso ili bilo koju drugu doda extenziju .1, .2 itd. koliko dijelova ima. Kad rastavi datoteku on napravi datoteku koja se zove Create_naslov te datoteke tako da pomocu nje ponovno ju mozes sastaviti. Koristim ga vec dugo i iznimno sam zadovoljan. Za rastavljanje neke iso igre od 7-8 gb na mom kompu treba oko 3 min isto i za ponovno sastavljanje.Program je besplatan-http://www.dekabyte.com/filesplitter/.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 12:25 (pavac).
16 godina
odjavljen

jbg sorry nisam gledao!! hvala ipak

16 godina
odjavljen
Kako iso file od 7GB podijeliti na dva dijela?

ok hvala svima! sva riješenja su mi prihvatljiva! Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice