Problem zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.336
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem

Forumaš kao  unaslovu imam problem kod nekih igrica! Ovako te igrice su: assasins creed 1 i 2, gta IV episodes from liberty city, demigod. Kada ih pokrećem odmah u izborniku mi bude slika kao da sam je izrezao na 3 dijela: 1. dio onaj gore bude izbornik igrice 2. dio bude windows slika a 3.dio skroz dolje bude bsod. Ima netko nekakvo riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem

daj neki screenshot da vidimo tocno kako to izgleda

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
mind_challenge kaže...

daj neki screenshot da vidimo tocno kako to izgleda

za sada točno ne mogu. Mob mi je na popravku a fotić ošo sa bratom na moreCool. I usput jel zna tko kakva je razlika između gta 3 i gta 3 liberty city i jel mogu igrati liberty city bez originalnog gta 3

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 12:33 (luxxxfromhell).
16 godina

mind_challenge je mislio da ga uslikaš sa nekim programom tipa Fraps.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina

napravio sam uslikao ali mi se svaki put raspadneMršti se

Marsovci napadaju
15 godina
neaktivan
Re: Problem
luxxxfromhell kaže...

Forumaš kao  unaslovu imam problem kod nekih igrica! Ovako te igrice su: assasins creed 1 i 2, gta IV episodes from liberty city, demigod. Kada ih pokrećem odmah u izborniku mi bude slika kao da sam je izrezao na 3 dijela: 1. dio onaj gore bude izbornik igrice 2. dio bude windows slika a 3.dio skroz dolje bude bsod. Ima netko nekakvo riješenje?

pa kolko znam ti nemoš igrat te igre :D

Ako sam ikako pomogao stisni hvala.
17 godina
neaktivan
Re: Problem
JozaxD kaže...
pa kolko znam ti nemoš igrat te igre :D

Gledaj datume zadnjih postova jer danas očito odgovaraš na prastare teme!

World Championships: 7, GP started: 272, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,447
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice