Problem sa školskom učilicom?

poruka: 7
|
čitano: 2.767
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa pokretanjem učilice i dobio sam od njih upute ali ja nemogu to nači na kompjutoru dali može mala pomoć?                         -Na računalu kliknite  ?Start -> Control Panel -> User Accounts?     nakon ovoga radim po slikama u prilogu.

Nakon toga trebate kliknuti na User Accounts?, otvori se prozor s popisom svih korisnika računala. Odabere se korisnika i klikne dugme ?Properties?. Otvara se novi prozor na kojem se nalazi tab ?Group Membership?. Odabere se ?Other? i u padajućem izborniku odabere ?Administrators?.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 15:05 (55pero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prva slika>Administrator.To ti je korisnik.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa školskom učilicom?
dncrmt kaže...

Prva slika>Administrator.To ti je korisnik.

Ali kako da dođem do drugog djela uputa?

16 godina
neaktivan

Ne trebaš jer si već postavljen kao administrator.Samo nastavi s instalacijom ili što već.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U tome i je problem što je tako postavljeno od početka i kad ugasim komp moram svaki put ponovo reinstal učilice i izgube se svi podaci,a njihova teh.služba mi je poslala te upute zato mi nije jasno.

16 godina
neaktivan

To instaliraš kod kuće ili?

Moguće je da ti je uključeno da ti se cjelokupni novi podatci na C: disku obrišu nakon restarta.... ne bi bilo prvi put da vidim tako nešto...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da na kućnom kompu ,koje bi onda bilo rješenje da probam instalitat na drugu particiju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice