Msn! Nece uc!!! Zasto?! zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 5.151
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Msn! Nece uc!!! Zasto?!
pitanje

E ne znam nece mi uc u msn??

Kad idem na "Popravljanje" onda mi sve nadje na zelenom osim bezicno koje uopce ne dira...i probam i nece..

Sifra pogreske : 80048820

Prosirena sifra pogreske: 80048412

Wtf??

Pomognite mi molim vas,ocajan sam...sta da radim??

Mama hocu 4870!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Msn! Nece uc!!! Zasto?!
prihvaćeno rješenje
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 22:08 (boxer).
16 godina
neaktivan
Msn! Nece uc!!! Zasto?!

e nista to nije izbrisi i po mogucnosti instaliraj win live 8.1 i radi bez problema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn! Nece uc!!! Zasto?!

hm krivo sam te mozda shvatio da li kad utipkas mail i sifru se to pojavi ako da imas provalu u msn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Msn! Nece uc!!! Zasto?!

lol...........nije hack msn-a........da jest, pisalo bi mu da je netočan username/password.......................

ovo  je  greška  u  msn-u  ili  ga  nešto  blokira  ili  msn  ne  valja..............

16 godina
neaktivan
Msn! Nece uc!!! Zasto?!

Meni se isto to desilo, na kraju sam saznao da sam blokirao sve cookies-e i stavio sam to ne sredinu i sve proradilo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Msn! Nece uc!!! Zasto?!
autorov komentar

E hvala boxer..ne znam dal je djelovalo...

Znaci,napravio sam sve...ja sam imao i prosirenu gresku i sve sam to napravio...i nije mi ipak radilo..i onda sam isao spavat...i sad ujutro mi opet radi :)

Ne znam kako ali sve je sad super,hvala boxer =)

LoCk

Mama hocu 4870!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Msn! Nece uc!!! Zasto?!

Ma live je sranje, probaj pidgin

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Msn! Nece uc!!! Zasto?!

Pa kazu da se ta greska javlja kad su datum i vrijeme  pogresni. Mozda da stavis "Automatically synchronize with an internet time server" u My computer u Date, Time ako ti je iskljuceno, da ti se ne dogadja vise.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice