Macbook zvuk problem

poruka: 4
|
čitano: 1.911
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Macbook zvuk problem

Evo ovako, imam tu kraj sebe jedan macbook od frendice, nesviđa joj se OSX pa sam instalirao Windows 7, sve drivere sam instalirao preko bootcampa i sve radi osim zvuka i mikorofona. Probavao sam instalirati one realtekove, googlanjem sam naišao da ih treba instalirati u comptibility mode, ali niti to ne radi, probavao sam razne verzije tih drivera, starije, novije i ništa, nikako da radi. Kada kliknem na mixer pise da zvucnici rade (ona zelena linija titra), kada uključim slušalice i njih fino prikaže, samo eto nikako da taj zvuk čujem. Ima li itko kakvu ideju, ili prijedlog?

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Macbook zvuk problem

Zašto je uopće kupovala MacBook ako joj se nesviđa OSX, to je glavni razlog zašto ljudi kupuju MacBookove. A kaj se tiče ovog zvuk je na Applu integriran i neznam čiji su driveri,ne vjerujem da je realtak i čudno mi je kak BootCamp nije riješio problem. :S

twitter @IvanBandic

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Macbook zvuk problem
ManBearPig kaže...

Zašto je uopće kupovala MacBook ako joj se nesviđa OSX, to je glavni razlog zašto ljudi kupuju MacBookove. A kaj se tiče ovog zvuk je na Applu integriran i neznam čiji su driveri,ne vjerujem da je realtak i čudno mi je kak BootCamp nije riješio problem. :S

plavuša

gdje god sam čitao (googlanjem) svuda piše da su realtek, imaju i oni neki cirrus i oni su za macbook pro, što ovaj nije

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
Macbook zvuk problem

Koliko imaš uređaja prijevljenih kao "playback device". Probak desnom tipkom miša na ikonicu zvučnika odabrati Sounds i pogledati što ti daje pod playback i recording.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice