Evo ovako, imam tu kraj sebe jedan macbook od frendice, nesviđa joj se OSX pa sam instalirao Windows 7, sve drivere sam instalirao preko bootcampa i sve radi osim zvuka i mikorofona. Probavao sam instalirati one realtekove, googlanjem sam naišao da ih treba instalirati u comptibility mode, ali niti to ne radi, probavao sam razne verzije tih drivera, starije, novije i ništa, nikako da radi. Kada kliknem na mixer pise da zvucnici rade (ona zelena linija titra), kada uključim slušalice i njih fino prikaže, samo eto nikako da taj zvuk čujem. Ima li itko kakvu ideju, ili prijedlog?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto je uopće kupovala MacBook ako joj se nesviđa OSX, to je glavni razlog zašto ljudi kupuju MacBookove. A kaj se tiče ovog zvuk je na Applu integriran i neznam čiji su driveri,ne vjerujem da je realtak i čudno mi je kak BootCamp nije riješio problem. :S
Zašto je uopće kupovala MacBook ako joj se nesviđa OSX, to je glavni razlog zašto ljudi kupuju MacBookove. A kaj se tiče ovog zvuk je na Applu integriran i neznam čiji su driveri,ne vjerujem da je realtak i čudno mi je kak BootCamp nije riješio problem. :S
plavuša
gdje god sam čitao (googlanjem) svuda piše da su realtek, imaju i oni neki cirrus i oni su za macbook pro, što ovaj nije
Koliko imaš uređaja prijevljenih kao "playback device". Probak desnom tipkom miša na ikonicu zvučnika odabrati Sounds i pogledati što ti daje pod playback i recording.