Grafika se čudno ponaša

poruka: 9
|
čitano: 1.350
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša

Grafička je radeon 7790, kad sam je kupio i stavio u komp na dan jednom ili dvaput zna blicnuti na pola sekunde ko traka duzinom cijelog ekrana ili preko cijelog ekran nekaka 8bit boja ko iz safe moda, tak nekak izgleda. Nije da imam nekakvih problema sa njom, čist solidno radi u igrama samo eto što se to pojavljuje a ne znam razlog. Novi driveri su gore. To se događa u igram i na desktopu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grafika se čudno ponaša

Kupio si novu ilki polovnu grafu?, jesi pokušao na drugom monitoru, događa se isto i ondje??? Inače takovi artefekti prvi su znakovi kvara grafike (pregrijavanje...) ukoliko je grafa pokrivena garancijom odnesi uz račun na reklamaciju!

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 3:06 (Hardwhelper!!!).
11 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša

Nova je grafička, ne pregrijava se i nisam probavao na drugom monitoru.

I ne izgleda to ko artefakt oni trokutići, kockice...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 12:41 (Mythrit).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša
To upucuje da bi mogli artefakti krenuti u buducnosti, također moze biti do napajanja, koje napajanje imas ?
Provjeri napone preko hwinfo programa ako su u redu i ako je napajanje dobro nosi ju na srvis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša

Evo malo info

Mislim da je napajanje Energon EPS-750W

Ovako slično izgleda boja kad blicne, samo što je prozirno i vidi se pozadina iza, to se dogodi na pola sec.

Krivo sam rekao, 1god je grafička stara ali to se događa od kad sam je kupio, mislim da je 2god garancija na nju. Kao što kažem nije da mi stvara neke probleme, samo eto to se pojavljuje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša

Omg, prestao sam citati post kad sam vidio o kojem je napajanju rjec.

To napajanje je za pc ko da si ga poslao u minsko polje.

Vadi to van - unisti i kupi normalno napajanje - a grafu na servis, ovo su zestoki artefakti, ali prvo napajanje, uzmi xfx 550w i miran si barem 5 godina

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 15:49 (lGRACINA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Grafika se čudno ponaša

I meni su se pojavljivali takvi prozirni artefakti sa starom 4870 grafom. To mi se događalo kad bih npr. igrao neke vožnje i udario u zid pa bi nastali artefakti. 

Ne znam da li je stvar u driverima... 

Ne znam točno šta sam napravio ali nakon nekog vremena mi se to više nije događalo. 

Budi bez brige, imaš još godinu dana garancije tako da si na miru.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša

To napajanje mi je bez ikakvih problema radilo sa 4850 jedno 2-3god, ali je ona riknula pa sam uzeo 7790.

Šta stvarno misliš da bi moglo biti do napajanja?

Ona slika što sam stavio je extremna, nije baš tako puno manje je, ulovio bi SS ali prebrzo prođe.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grafika se čudno ponaša

Neznam dal je do napajanja ali to napajanje nije stabilno, pitanje kakvi su naponi, svatko ce ti preporucit novo napajanje pod br 1 a onda ostalo -

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice