Imam problem s instalacijom driver za ovaj laptop.... U pocetku kada sam ga dobio od neke osobe bio je Dual boot Vista/Xp i na njemu je sve radilo,ali HDD je bio puno pa sam odlucio instalirati samo Xp Sp3 nakon instalacije prispojio sam u internet i isao skidati drivere... isao skinuti driver za graficku skinio, ali nece da instalira ( izbaci erorr da je configuracija preslaba),nisam uspio ni drivere za Wireless, i pokusao sam vise drivera za grafu ,ali nece neznam u cemu je problem ako je prije reinstalacije windowsa radilo sve i driveri su bili instalirani....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem s instalacijom driver za ovaj laptop.... ..
treba točan model-serija, iz iste serije postoje razni modeli, razlike su u npr wlan-u, neki driver kao atheros, intel, broadcom ili skidaj sve po redu i koji proradi taj je OK.
-neki driveri nisu auto-install, tj moraš nakon raspakiravanja otiči u folder i pokrenuti ili kroz device manager doći do tog foldera.
-prije instalacije drivera, provjeri da je wlan uključen (u BIOSu) i prekidač-tipka za wlan, mora svijetliti.. zeleno-plavo.. nešto. Ponekad nema prekidača, nego je za to potreban software (tools), tad njega moraš prvo instalirati i upaliti karticu.
-zgodono je ... imati neki LiveCD npr OpenSUSE ili miniPE, u 90% jednostavno bootaš s medija i vidiš sve potrebno, skineš driver itd..
.
Proba san ovo s everestom nece opet pise da je conf preslaba da bi se instaliralo
Pogledaj si ovdje. Tu ti piše kako ćeš doznat koji je wireless, zvučna...
Nasao sam ja driver,ali nece da instalira ga pise da je konf preslaba, a bas je "pravi" driver za grafu ista serija i model...