Display driver stopped responding

poruka: 10
|
čitano: 2.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem tijekom igranja

display driver stopped responding and has recovered za vrijeme igranja igrica se zamrzne,i nekada se zna nastaviti a nekada izbaci na desktop 
i u desnom donjem kutu se pojavi taj natpis .

Eto kako naslov i naziv teme govori , taj problem imam u pojedinim igrama , kao sto su F1 2012, Crysis 2 .. problem se nije javljao npr u AC Brotherhoodu..

Konfiguraciju racunala mozete vdijeti na slici koju cu priložiti...

Tu jos fali maticna koje je MSI b75a g43 i monitor LG 23 incha(odnosi se na konfiguraciju)

Racunala je staro cca mjesec dana..
driveri su najnoviji tocnije 12.10
temperature normalne

virusa nema

hd skeniran,ram skeniran... 

Konfa Konfa

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem tijekom igranja

Možda će ti taj problem riješiti noviji driveri a možda i ne,probaj staviti 12..11beta driver.

14 godina
neaktivan

ista stvar već 10 dana i ktome se jos i pogorsava, probaoo sam sve moguce opcije sa driverima i reinstalacijama ćišćenjima pitanjima i nista...

igram Bf3, ustvari ne igram dok imam ovaj problem

neki pisu da se smanji napon na gpu, ali ne namjeravam to raditi grafa je na stocku

clipper
14 godina
neaktivan
intelpro kaže...

display driver stopped responding and has recovered za vrijeme igranja igrica se zamrzne,i nekada se zna nastaviti a nekada izbaci na desktop 
i u desnom donjem kutu se pojavi taj natpis .

Eto kako naslov i naziv teme govori , taj problem imam u pojedinim igrama , kao sto su F1 2012, Crysis 2 .. problem se nije javljao npr u AC Brotherhoodu..

Konfiguraciju racunala mozete vdijeti na slici koju cu priložiti...

Tu jos fali maticna koje je MSI b75a g43 i monitor LG 23 incha(odnosi se na konfiguraciju)

Racunala je staro cca mjesec dana..
driveri su najnoviji tocnije 12.10
temperature normalne

virusa nema

hd skeniran,ram skeniran... 

12.11 su driveri za 7xxx seriju, a 12.10 za starije serije (5xxx, 6xxx). Ako budeš i dalje imao problema, onda se vrati na 12.8 drivere.

18 godina

imao sam isti problem sa gtx560ti, rješenje je čudna i banalna stvar, meni je pomoglo da izvadim grafičku karticu iz računala te ju ponovno vratim. to je ritual koji se i danas ponavlja svakih mjesec do dva.

Bok, ja sam sharyn
15 godina
neaktivan

:) ja imam HP G62 i ta poruka se počela pojavljivati već nakon 2-3 dana kako sam ga kupila,nekad za vrijeme igranja igrice,nekad kad ama baš ništa nisam radila na lapu i tako je to trajalo neko vrijeme,novi winsi,novi drajveri i ništa pomoglo nije,,a onda se jedan dan nije upalio..bio je na servisu oko mjesec dana i vratili mi ga bez i jednog slova koji je kvar bio i što su radili..jedino što sam primjetila da je datum bio na 2011 tamo neki mjesec...naravno stvar se ponavlja ,,i dalje izbaciva poruku i pojma nemam što da radim...dali da opet zovem službu za korisnike..evo kako to izgleda kod mene..

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/737-27116RadeonSeries-ATIKMDAGhasstoppedrespondingerrormessages.aspx

šteta što na bugu nema ljubavni status xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ti driveri nisu riješili problem moguće je da je tvoja safirka među ovima.

14 godina
protjeran

Stavi novi bios na plocu, najnovije drivere za chipset.

Meni se taj problem desavaio prije 2mjeseca sad je sve ok i nema vise problema, valjda drugi driveri

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 15:50 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Display driver stopped responding

Imam istu matičnu.i3 3220,Radeon HD7770

Imao sam sličan problem ali ne u igrama nego kada monitor ode u stby.Isključio sam stby monitora i više se nije ponovillo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 16:22 (Štupser).
16 godina

Ma sve nula bodova , racunalo je sada na servisu , sve sam pokuso na njima je sad da riješe , nadam se da ce to uskoro 
zavrsit :) 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice