Pozdrav maheri ;)
Imam problem sa "backupom" i vračanjem istog jer...
Nešto sam bio prčkao u Disk Managementu, isprobavao stvaranje RAMDisk-a i mijenjao neke veličine "nedodjeljenog" prostora na diskovima u nadi da RAMDisk povežem sa SSD-om u svrhu podizanja performansi pa mi se dogodio (nemam pojma zašto) "startup failure", nešto kao: "MBR is mising",tako nešto pa sam pola dana to pokušavao srediti preko "recovery opcija" ali bilo je mnogo puta bezuspješno...niti backup sa drugog HDD-a niti System Restore niti Save Optimazed Defoults u Biosu ni Safe mode nije pomogo...ma isprobavao sam sve šta mi je palo na pamet (čak sam se i molio Bogu)!!!
Uglavnom, nakon pola dana prčkanja, uspio sam nekak reanimirat PC (fala ti Bože), ni sam ne znam kak!!!
Maknuo sam software za stvaranje RAMDiska i uklonio taj virtualni disk iz Disk Managementa pa je sad sve skoro isto kao i prije mojih glupih prčkanja ali...
Nekako sam uradio da mi je i SSD na kojemu su instalirani winsi postao "Dynamic" a prije je bio "Basic" a HDD na kojem mi je "backup" je također "Dinamic" i skužio sam da valjda zbog toga ne mogu pristupiti backup-u koji mi je bio potreban za vrijeme one havarije od prije!
Ne znam koji disk treba biti Dynamic a koji Basic i kakve to ima veze sa backupom a zašto se prije winsi nisu željeli učitat neču ni pitat!
Evo slike pa mi recite jel to tak treba biti ili da nešto mijenjam i kako to uraditi...