Disk Management postavke???

poruka: 5
|
čitano: 1.410
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav maheri ;)

Imam problem sa "backupom" i vračanjem istog jer...

Nešto sam bio prčkao u Disk Managementu, isprobavao stvaranje RAMDisk-a i mijenjao neke veličine "nedodjeljenog" prostora na diskovima u nadi da RAMDisk povežem sa SSD-om u svrhu podizanja performansi pa mi se dogodio (nemam pojma zašto) "startup failure", nešto kao: "MBR is mising",tako nešto pa sam pola dana to pokušavao srediti preko "recovery opcija" ali bilo je mnogo puta bezuspješno...niti backup sa drugog HDD-a niti System Restore niti Save Optimazed Defoults u Biosu ni Safe mode nije pomogo...ma isprobavao sam sve šta mi je palo na pamet (čak sam se i molio Bogu)!!!

Uglavnom, nakon pola dana prčkanja, uspio sam nekak reanimirat PC (fala ti Bože), ni sam ne znam kak!!!

Maknuo sam software za stvaranje RAMDiska i uklonio taj virtualni disk iz Disk Managementa pa je sad sve skoro isto kao i prije mojih glupih prčkanja ali...

Nekako sam uradio da mi je i SSD na kojemu su instalirani winsi postao "Dynamic" a prije je bio "Basic" a HDD na kojem mi je "backup" je također "Dinamic" i skužio sam da valjda zbog toga ne mogu pristupiti backup-u koji mi je bio potreban za vrijeme one havarije od prije!

Ne znam koji disk treba biti Dynamic a koji Basic i kakve to ima veze sa backupom a zašto se prije winsi nisu željeli učitat neču ni pitat!

Evo slike pa mi recite jel to tak treba biti ili da nešto mijenjam i kako to uraditi...

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 2:53 (andi.cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zar nitko ne zna kako to ispravno namjestiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Riješio sam problem backupa tako što sam totalno izbrisao "HDD (D:)"  i ponovo ga napravio pa je sad postao "Basic".

Sad mi još jedino nije jasno na koji način maknut iz My Computer "System Reserved (G:)"???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Disk Management postavke???

Probaj u Disk Managementu desni klik na System Reserved particiju i izaberi opciju Change Drive Letter and Paths te klikni na opciju Remove.

Sad se ta particija ne bi smjela vidjeti u   My Computer.

I Shoot RAW.... smile :-)
16 godina

Uspjelo je {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice