Canon i350 printer ne rade driveri na 7-ici...

poruka: 8
|
čitano: 2.849
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

instalirao sam 7icu neki dan ali mi driveri za printer ne rade (probo vistu, isto ne sljaka)...ikakva ideja osim kupnje novog printera? Namigiva

hvala!

La lucha continuada...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Canon i350 printer ne rade driveri na 7-ici...
Jesi skinuo drivere baš za vistu odnosno Win7 ili instaliraš ono kaj je na CD-u?
I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
16 godina
neaktivan

ma skinio sam na njihovoj stranici za vistu, za 7 nema... a i ovaj je instaliran kako vidim na Add or Remove program, ali ne radi...neam pojma...

La lucha continuada...
17 godina

bez uvrede, ali vjerojatno za te jeftinije laptope nece odmah biti driveri za 7. pogotovo jer ni win 7 jos nije izasao.

strpi se da izadu win 7 (pravi, ne beta) pa ce canon vjerojatno izdati i drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sasa kaže...

bez uvrede, ali vjerojatno za te jeftinije laptope nece odmah biti driveri za 7. pogotovo jer ni win 7 jos nije izasao.

strpi se da izadu win 7 (pravi, ne beta) pa ce canon vjerojatno izdati i drivere

Htjeo si reci printere? :D

Taj i350 je identican izgledom na i250... Ja imam i250 i taj nema drivere niti za Vistu a kamoli za WIN7! Jel imas drivere za Vistu bas za taj printer? Ako da probaj njih!
A odakle si skinuo te drivere za i350 WIN7? Malo je tu meni cudno, da se nisi zeznuo i skinuo kakav virus?

Nemoj se smijati starim prinetrima pogotovo ako rade dobro kao moj i250, covjece crna 14 kn a boja 17, preeejeftino a nikakvih problema vec 6 godina (kada odem na more po vise od mjesec dana ne printam), samo sam jednom morao deep clean jer je jedan noozle ili kako se vec pise zastopao... jos uvijek radi kao zmaj!
17 godina
Luka kaže...
sasa kaže...

Taj i350 je identican izgledom na i250... Ja imam i250 i taj nema drivere niti za Vistu a kamoli za WIN7! Jel imas drivere za Vistu bas za taj printer? Ako da probaj njih!
A odakle si skinuo te drivere za i350 WIN7? Malo je tu meni cudno, da se nisi zeznuo i skinuo kakav virus?

Nemoj se smijati starim prinetrima pogotovo ako rade dobro kao moj i250, covjece crna 14 kn a boja 17, preeejeftino a nikakvih problema vec 6 godina (kada odem na more po vise od mjesec dana ne printam), samo sam jednom morao deep clean jer je jedan noozle ili kako se vec pise zastopao... jos uvijek radi kao zmaj!
 ne smijemse starim pisačima, samo kažem da Win 7 još nije službeno izašao i ne možeš očekivati da postoje svi driveri za sav hardware. pogotovo ako je jako stari.
17 godina
neaktivan

A osim toga ,tko zna da li će ih uopće biti?

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
16 godina
neaktivan
Luka kaže...
sasa kaže...

nisam skinio drivere za 7icu (nisam to nigdje napisao...)a na canon-ovom sajtu sam skinio za vistu, tj. mislim da su ti koje sam skinio kompatibilni i za 2ooo, xp i vistu...
La lucha continuada...
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 11:10 (eterna luchar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice