Evo ovako, znači imam od t-coma modem tg-782i na kojem je wireless signal jako slab , čim izađem u dvorište više ga mobitel i laptop ne hvata. E sad što bi ja napravio: Uzeo bi ovaj prijelaz ( u.fl konektor se nalazi u modemu ) , a na drugoj strani prijelaza gdje se nalazi rp-sma priključio bi ovu antenu . E sad me samo zanima dali ću dobiti bar nešto bolji signal?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko??

Ako bi tvoja ideja funkcionirala, signal će nešto bolji biti, ali ne mnogo. Ta antena daje između 7-10dBi, a ne 16dBi. Prije su problem prepreke od dsl modema do dvorišta. Ovisno o vrsti prepreke, možda nećeš ništa postići čak i kad promijeniš antenu.
Bok!e ovako.imam acer aspire 5755g kupio sam bezicnu antenu i imam jednu crticu signala a zivim 100m od odljsiljaca.jel ima netko slican problem
Bok!e ovako.imam acer aspire 5755g kupio sam bezicnu antenu i imam jednu crticu signala a zivim 100m od odljsiljaca.jel ima netko slican problem
Kakvu bežičnu antenu? Kojeg odašiljača? Misliš na stick za mobilni internet od T-Mobile, VIP, Tele2?
tu je problem, jer iako zvuči neobično, antenu nekako moraš spojiti, fali žica, ... :))
btw, zašto si kupio wlan adapter? Zar ga notebook nema?