Slab signal od wireless-a

poruka: 6
|
čitano: 2.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovako, znači imam od t-coma modem tg-782i  na kojem je wireless signal jako slab , čim izađem u dvorište više ga  mobitel i laptop ne hvata. E sad što bi ja napravio: Uzeo bi ovaj  prijelaz  ( u.fl konektor se nalazi u modemu ) , a na drugoj strani prijelaza gdje se nalazi rp-sma priključio bi ovu antenu . E sad me samo zanima dali ću dobiti bar nešto bolji signal? 

Legends Never Die
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Itko??

Legends Never Die
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Slab signal od wireless-a

Ako bi tvoja ideja funkcionirala, signal će nešto bolji biti, ali ne mnogo. Ta antena daje između 7-10dBi, a ne 16dBi. Prije su problem prepreke od dsl modema do dvorišta. Ovisno o vrsti prepreke, možda nećeš ništa postići čak i kad promijeniš antenu.

11 godina
neaktivan

Bok!e ovako.imam acer aspire 5755g kupio sam bezicnu antenu i imam jednu crticu signala a zivim 100m od odljsiljaca.jel ima netko slican problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 18:19 (zzoroo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zzoroo kaže...

Bok!e ovako.imam acer aspire 5755g kupio sam bezicnu antenu i imam jednu crticu signala a zivim 100m od odljsiljaca.jel ima netko slican problem

Kakvu bežičnu antenu? Kojeg odašiljača? Misliš na stick za mobilni internet od T-Mobile, VIP, Tele2?

16 godina
zzoroo kaže...

tu je problem, jer iako zvuči neobično, antenu nekako moraš spojiti, fali žica, ... :))

btw, zašto si kupio wlan adapter? Zar ga notebook nema?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:24 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice