Pojačivanje wifi signala

poruka: 6
|
čitano: 1.477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pojačivanje wifi signala

Naci router mi je skroz dole u podrumu a ja sam 3 kata gore tak da mi treba neko wifi pojacalo ali bi htio da imam svih 5 crtica na mobu

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Pojačivanje wifi signala

Uzmeš lipo običan tel. kabal i produžiš tel. liniju iz podruma ( što li radi ruter u podrumu ?) pa ruter spojiš u svojoj sobi ...

12 godina
neaktivan

E pa to kosta vise nego pojacivanje wifi signala a na tom ruteru su jos 5 parica tak da bi tu trbalo jako puno posla i para

17 godina
Pojačivanje wifi signala
jojo_surf kaže...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pojačivanje wifi signala

Danas sve košta

S obzirom na problem, najbezbolnije rjšenje su ti WiFi Powerline Extenderi...

0 0 hvala 0
11 godina
karlo125 kaže...

E pa to kosta vise nego pojacivanje wifi signala a na tom ruteru su jos 5 parica tak da bi tu trbalo jako puno posla i para

Pa na ruter se spaja samo jedna tel. parica , ostali priključci su za LAN kablove, napajanje i možda USB.

Jedna parica su 2 žice a LAN kabal ima 4 parice tj. 8 žica ... ako su spojena sva 4 LAN kabla na ruter za neke podrumske korisnike tada bi

jedino mogao sa Power-line adapterima kao što je kolega već predložio iako će ta dva koštati više nego da produžiš sve kablove do svoje sobe i premjestiš ruter :)

Tada ovi u podrumu nebi imali dobar signal wifi ....... što im je vjerovatno nebitno kad već koriste LAN...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice