ADB ruter davanje prioriteta

poruka: 6
|
čitano: 3.898
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Imam 11Mb DL   i   0.70Mb  UP

Igram igru koja troši 10mb dl i 0.5mb up po satu. Netko se spoji na wifi ili preko kabela nije bitno i gleda youtube 720p klipove ili skida nešto opet nije bitno što točno uglavnom meni u igri koja malo internet resursa troši smeta što netko skida i pola moj brzine što imam preko t-coma odnosno 500kb/s. Imam ovaj novi ADB ruter kojeg t-com dijeli i jeli ima načina da se nekako da prioritet mom kompu što se tiče protoka brzine?  Da budem jasan neželim nikome limitirat brzinu interneta samo hoču da ja imam prioritet brzine tako da mogu u miru igrati bez lagga iliti delaya jer neka treča osoba skida ili gleda nešto online.

www.mmo-balkan.com/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ADB ruter davanje prioriteta

To se zove Quality of Service ( QoS ). Provjeri da li imas neku slicnu opciju u routeru. 

http://www.winblogs.net
12 godina
protjeran

Da, ali kako dati prioritet mome kompu, imam ove posatavke i stvarno nerazumjem.

http://img607.imageshack.us/img607/5667/42888478.jpg

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 14:26 (DeathBringer12).
14 godina
I mene ovo isto zanima,pa da ne otvaram novu temu
robimarko@gmail.com
14 godina
DeathBringer12 kaže...

Imam 11Mb DL   i   0.70Mb  UP

Igram igru koja troši 10mb dl i 0.5mb up po satu. Netko se spoji na wifi ili preko kabela nije bitno i gleda youtube 720p klipove ili skida nešto opet nije bitno što točno uglavnom meni u igri koja malo internet resursa troši smeta što netko skida i pola moj brzine što imam preko t-coma odnosno 500kb/s. Imam ovaj novi ADB ruter kojeg t-com dijeli i jeli ima načina da se nekako da prioritet mom kompu što se tiče protoka brzine?  Da budem jasan neželim nikome limitirat brzinu interneta samo hoču da ja imam prioritet brzine tako da mogu u miru igrati bez lagga iliti delaya jer neka treča osoba skida ili gleda nešto online.

Riješi se tog routera što prije, najgori je...

15 godina
neaktivan

Bok ljudi,

momci i cure i ja imam isti problem sa igrama. evo upravo sam naisao na internetu kako se ulogirat ka administrator. Username je "administrator" a password "!tc0Mht" plus modem acsces cod koji pise na poledini modema.

Ja sam prije na nekoliko rutera radio QoS i poprilicno je bilo jednostavno, ali na ovom ne kuzim nista, pa bi takoder zamolio ako netko ima prosireno znanje o takvim stvarima neka podjeli s nama ako nije problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice