USB problem ?

poruka: 6
|
čitano: 979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB problem ?

evo ovako imam jedan problem koji me iritira svaki put kad idem nešto pribacivati na usb...radi se o tome da mi počme prebacivati npr. 5 sekundi pribaciva i onda mi na samom kraju stoji tako nekih minut 2 i zatim pribaci...ili mi zna krenut pa stat pa opet nastavi pa opet stane..šta sa filmovima šta sa prebacivanjem glazbe,dali netko zna u čemu je problem...tako mi je na svim usb portovima ? 

(imam asus f1a75m-le ploču,te athlon II x4 651 proc,tako da bi prebacivanje trebalo "pyčit" )

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 20:41 (misizulja).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: USB problem ?

ako si stalno pokusavo sa istim usb-om mozda je do usb-a ...

...
13 godina
USB problem ?

Probaj ga formatirati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
USB problem ?

Probaj formatirati na NTFS.

Radiš na vlastitu odgovornost.

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
USB problem ?

formatirao....ista stvar...izgleda da cu uzet najprije novi usb...al mi se čini da nemam problema sa prebacivanjem na laptopu,da mi se ne dešava to..provjerim još jednom za svaki slučaj

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: USB problem ?
misizulja kaže...

evo ovako imam jedan problem koji me iritira svaki put kad idem nešto pribacivati na usb...radi se o tome da mi počme prebacivati npr. 5 sekundi pribaciva i onda mi na samom kraju stoji tako nekih minut 2 i zatim pribaci...ili mi zna krenut pa stat pa opet nastavi pa opet stane..šta sa filmovima šta sa prebacivanjem glazbe,dali netko zna u čemu je problem...tako mi je na svim usb portovima ? 

(imam asus f1a75m-le ploču,te athlon II x4 651 proc,tako da bi prebacivanje trebalo "pyčit" )

Tako ti je to na WIN 7.

Nekad se zaleti..malo stane..opet malo brže krene itd... Na XP-u mi je uvijek isti tempom prebacivao podatke.

Idemo..idemo, sad je ovde, sad je ovde.. / Miš beli sreću deli /
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice