Ups mozda srusio komp

poruka: 7
|
čitano: 2.997
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ups mozda srusio komp
Vecer..danas u nekom trenu nakon kratkog zvuka puc kompjuter se ugasi a ups pise fault ( nisam pročitao gresku errora)i nakon toga nista...ne pali se vise...
u meduvremenu ups je proradio i radi pa sam to eliminirao...
promjenio sam napajanje nakon sto sam ga testirao sa spajalicom i nije radilo....novo napajanje 650 seasonic radi ali ostalo ne...
sve je vani i iskopčano iz matične...iako sam probao i sa svime ukopčanoim...ali napajanje se ne pokrece kad je spojeno sa maticnom....ono radi jer sam isto sa spajalicom isprobao...

Da li je moguce da je matična i kako mogu još isprobat prije nego ju zamjenim?
Msi..z690a-pro...mislim iz 2019g.kao i proc neznam napamet osim da je intel....kučiste fractal,graficka gygabite mislim 750ti....to sam tu radio nadogradnju prije 3-4 godine....ostavio sam napajanje 450w gold seasonic,kuciste i mozda grafu....ostalo je novo...molim info kako znati da li je mbo ili nedaj boze sve otislo....hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Ups mozda srusio komp

Jedino probati drugu ploču za test. Tko zna kako je procesor prošao također.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Ups mozda srusio komp
a kolko stara ploča moze biti?imam drugi komp iz 2010...mislim da nije to kompatibilno
14 godina
tomCAd kaže...
a kolko stara ploča moze biti?imam drugi komp iz 2010...mislim da nije to kompatibilno

Ista generacija. Po ovom kaj si sada napisao, preporučio bih da to odneseš nekom tko se kuži puuuno više od tebe. Dobronamjeran savjet.

4 godine
suspendiran
tomCAd kaže...
Vecer..danas u nekom trenu nakon kratkog zvuka puc kompjuter se ugasi a ups pise fault ( nisam pročitao gresku errora)i nakon toga nista...ne pali se vise...
u meduvremenu ups je proradio i radi pa sam to eliminirao...
promjenio sam napajanje nakon sto sam ga testirao sa spajalicom i nije radilo....novo napajanje 650 seasonic radi ali ostalo ne...
sve je vani i iskopčano iz matične...iako sam probao i sa svime ukopčanoim...ali napajanje se ne pokrece kad je spojeno sa maticnom....ono radi jer sam isto sa spajalicom isprobao...

Da li je moguce da je matična i kako mogu još isprobat prije nego ju zamjenim?
Msi..z690a-pro...mislim iz 2019g.kao i proc neznam napamet osim da je intel....kučiste fractal,graficka gygabite mislim 750ti....to sam tu radio nadogradnju prije 3-4 godine....ostavio sam napajanje 450w gold seasonic,kuciste i mozda grafu....ostalo je novo...molim info kako znati da li je mbo ili nedaj boze sve otislo....hvala

Pa rastavi sve, ram i grafu probaj kod frenda, plocu/cpu odfuraj u neki servis, plati provjeru 200kn i bok

12 godina
neaktivan
ok..onda cu pc hitnu pozvat i vidjet....hvala
9 godina
Ups mozda srusio komp

neispravno napajanje sprzilo plocu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2023 22:25 (dabar_solta_V2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice