Točkice po ekranu

poruka: 5
|
čitano: 954
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Točkice po ekranu

Imam problem sa točkicama po ekranu, monitor je ispravan, mislim da je problem sa grafičkom (frekvencija možda)
ili neki softverski problem jer imam windows 7 i ubuntu. Kod windowsa kad je na desktopu windows7 baic thema (slika1) pojavljuju se točkice no kada stavim
windows classic  theme (slika3) tada ih nema ali se uvijek pojavljuju bez obzira na temu kod npr.  mozzile (slika2), gledanja filma, ostalih programa ...
Na ubuntu se pojavljuju cjelo vrijeme...

Ako ima ko iskustva s ovim ili ideju kako da se toga riješim bio bih mu zahvalan {#}

slika1 slika1
slika2 slika2
slika3 slika3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Točkice po ekranu

O kojoj se grafičkoj radi ? 

Probaj je očistiti i instalirati najnovije drivere za početak.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 17:40 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Točkice po ekranu

radi se o NVIDIA GeForce 6600, driveri su updatani, a grafička je neki dan očišćena

17 godina
rexxar kaže...

radi se o NVIDIA GeForce 6600, driveri su updatani, a grafička je neki dan očišćena

prestara VGA.. tj po specifikacijama zadovoljava npr AERO (dx90c-sm2.0) ali je (ne znam točno od kad, cca godinu ili SP1 za 7) postala 'polukompatibilna', tj nema paravu podršku za WDM.1.1 .. problem počne instalacijom (novijeg) drivera, dok npr s generičkim driverom (koji dolazi s win7, wdm1.0) radi bez problema (čak i krešanje u win.experience testu). Možda npr nVidia driver 285, možda 195.. ugl stariji od 3xx. Serije 5xxx-6xxx-7xxx (možda ne sve) imaju taj problem.

-drugi uzrok, kvar.. uobičajeno memorija, ali može i ostatak elektronike pogotovo jer ti se drugačije ponaša ovisno o postavkama.. možda bolje hlađenje (neki veći cooler preko postojećeg.. bar za eliminaciju tog rješenja).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 18:10 (ihush).
11 godina
neaktivan

a da stavim WDDM1.0 drivere... ili da promijenim OS stavim XP i ubuntu  stariju verziju 10.10 npr.
ali pokusat cu prvo s boljim hlađenjem pošto imam veci cooler..

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 18:41 (rexxar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice