Samsung SyncMaster 940BW - nema slike

poruka: 14
|
čitano: 1.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

kao što naslov kaže imam problem s monitorom, no prije nego se upustim u kupnju novog, zanima me je li ovaj vrisnuo u potpunosti ili ne.

Znači, upalim PC, no monitor ne prima sliku iako je upaljen jer vidim da lampica blinka cijelo vrijeme. To se i prije se to događalo, ali bi se nakon nekog vremena slika pojavila. Sada uopće ne dolazi. Isto tako, iskopčao sam kabel iz monitora i PC-ja, ali uopće nemam poruku kako je kabel iskopčan.

Problem se počeo javljati kad god bi nestalo slike s ekrana, kao da monitor ode u sleep mode, pa ne može više dobiti nazad sliku. Kao što sam naveo, to sam rješavao da jednostavno resetiram i pustim da prođe vremena dok se slika ne pojavi.

Prošli tjedan sam ostavljao računalo cijelo vrijeme upaljenim, a da se slika ne izgubi sam pauzirao video i to je bilo ok. Jučer sam odlučio malo pustit PC da odahne i isključio sam ga kao i monitor i sada što god da napravio slika ne stiže. 

Konfiguracija:

Intel Core 2 Duo @ 1.80

2 GB DDR2

XFX HD 6670

Zahvaljujem unaprijed za odgovore.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung SyncMaster 940BW - nema slike
99% kondenzatori koji su teška boljka Samsungovih monitora i to već duži niz godina.
Koriste užasne kondenzatore
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan

Ima li smisla to popravljati ili je bolje uložiti u novi monitor?

16 godina
neaktivan

Isprike na double postu, ali evo sada je odjednom slika stigla nakon što sam ga ugasio, ukopčao kabel i ostavio upaljenog preko sat vremena. Prvo mi se pojavilo check signal cable (isprobao sam dva kabela samo da napomene) pa sam ga morao ugasiti i upalit da mi javi analog/digital i tek se onda pojavila slika.

Pretpostavljam da samo ostaje pitanje koliko će vremena proći prije nego u potpunosti vrisne.

15 godina
Naravno da se isplati jer je to jeftini popravak.
A sada ako se tebi neda ja ću otkupiti monitor
robimarko@gmail.com
16 godina
moderator
robimarko kaže...
99% kondenzatori koji su teška boljka Samsungovih monitora i to već duži niz godina.
Koriste užasne kondenzatore

Upravo tako.

Popravio sam hrpu Samsunga u zadnje vrijeme i uvijek isti problem zbog najgorih mogućih kondenzatora koji postoje.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan

Pod jeftin misliš oko 150-200 kn ili?

16 godina
moderator

Potrebni dijelovi koštaju manje od 10kn...ako znaš sam zamijeniti, ili imaš nekog frenda koji zna.

Ako ne onda se vjerojatno ni ne isplati

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
neaktivan

Ja i elektronika nismo baš na ti, niti imam prijatelja koji bi to mogao napraviti. 

16 godina
moderator

Odakle si?

16 godina
neaktivan

Osijek.

16 godina
moderator

Nažalost neznam tamo nikoga koga bi ti mogao preporučiti.

Raspitaj se po servisima.

16 godina
neaktivan

Budem da.

Znači, problem je do loših kondenzatora pa zato slika kasni na monitor. Zahvaljujem svima na odgovorima.

11 godina
neaktivan

Pretpostavljam da samo ostaje pitanje koliko će vremena proći prije nego u potpunosti vrisne.

http://www.gogames.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice