ajd makni graficku iz kompa! i odkopcaj hard i probaj onda svako napajanje ako je ispravno ima dosta snage za proc i maticnu! ako niti onda neradi izvadi RAM iz komp(mozes i odmah) ako komp radi spoji prvo graficku! ako radi spoji hard...nisam tocno procitao koja je memorija u pitanju probaj sa jednom plocicom i tako...ako ti komp radi bez rama samo tu ti je problem ako bez icega nece doci do biosa napajanje ili je pokvareno ili maticna/proc
ajd makni graficku iz kompa! i odkopcaj hard i probaj onda svako napajanje ako je ispravno ima dosta snage za proc i maticnu! ako niti onda neradi izvadi RAM iz komp(mozes i odmah) ako komp radi spoji prvo graficku! ako radi spoji hard...nisam tocno procitao koja je memorija u pitanju probaj sa jednom plocicom i tako...ako ti komp radi bez rama samo tu ti je problem ako bez icega nece doci do biosa napajanje ili je pokvareno ili maticna/proc
a gle ako je neispravno onda nemoze pokrenuti stoga mozda je i do napajanja imao sam hrpu takvi slucajeva!!
pokušo sam promijenit napajanje. frend mi je prije par dana posudio svoje. zaboravio sam koja je marka al je dosta jace od mog. problem mi i dalje stoji nije ništa pomoglo.
I meni se to događalo.Meni je bila ošla onda grafička.Probaj stavit ruku na grafičku da vidiš je li je vruća.Možda i nije do grafičke
nije grafička. jedino može biti matična ili proc. kako da testiram sta da je od tog???
kako da znam dali je matična ili proc??? dal se da nesto drugo sredit a da ne kupujem druge dijelove??'