Resetiranje PC-a

poruka: 36
|
čitano: 6.011
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Resetiranje PC-a

ajd makni graficku iz kompa! i odkopcaj hard i probaj onda svako napajanje ako je ispravno ima dosta snage za proc i maticnu! ako niti onda neradi izvadi RAM iz komp(mozes i odmah) ako komp radi spoji prvo graficku! ako radi spoji hard...nisam tocno procitao koja je memorija u pitanju probaj sa jednom plocicom i tako...ako ti komp radi bez rama samo tu ti je problem ako bez icega nece doci do biosa napajanje ili je pokvareno ili maticna/proc

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ajd makni graficku iz kompa! i odkopcaj hard i probaj onda svako napajanje ako je ispravno ima dosta snage za proc i maticnu! ako niti onda neradi izvadi RAM iz komp(mozes i odmah) ako komp radi spoji prvo graficku! ako radi spoji hard...nisam tocno procitao koja je memorija u pitanju probaj sa jednom plocicom i tako...ako ti komp radi bez rama samo tu ti je problem ako bez icega nece doci do biosa napajanje ili je pokvareno ili maticna/proc

a gle ako je neispravno onda nemoze pokrenuti stoga mozda je i do napajanja imao sam hrpu takvi slucajeva!!

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
15 godina
neaktivan

pokušo sam promijenit napajanje. frend mi je prije par dana posudio svoje. zaboravio sam koja je marka al je dosta jace od mog. problem mi i dalje stoji nije ništa pomoglo.

15 godina
neaktivan

I meni se to događalo.Meni je bila ošla onda grafička.Probaj stavit ruku na grafičku da vidiš je li je vruća.Možda i nije do grafičke

15 godina
neaktivan

nije grafička. jedino može biti matična ili proc. kako da testiram sta da je od tog???

15 godina
neaktivan

kako da znam dali je matična ili proc??? dal se da nesto drugo sredit a da ne kupujem druge dijelove??'

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice