Resetiranje PC-a

poruka: 36
|
čitano: 6.012
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a

Bok

Novi  sam ovdje i imam 1 problem.Prije 2 mjeseca PC mi se počeo resetirat sam od sebe.Prije je bilo nakon 1-2h a sad nekad i nakon 15-20 minuta.Nekad se i ne resetira.Ne mogu ni jednu igru igrat.Uđem u igru i nakon 2 minute resetira se

Ovo nađem u event vieweru

The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.

Konfiguracija:

Intel Core 2 Duo e4500 2.2X2

Intel i 945

RAM 1GB DDR2 667Mhz

Nvidia Ge Force 9600GT 1GB

Napajanje MSI 500W-na njega sumnjam

HDD 250GB Seagate

Nadam se da mi netko može pomoći

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 13:50 (B-J6630).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Resetiranje PC-a
Ukoliko se događa kod opterećenja procesora (kažeš kad igre igraš) može biti da se radi o pregrijavanju procesora, te se računalo, kako bi se zaštitilo od daljnje štete, preventivno resetira bez upozorenja.

Provjeri temperature proca u full loadu. nebi bilo loše ni otvorit kučište, pogledat dal' cooler radi ispravno, te ispuhat prašinu i/ili promjenit termovodljivu pastu.
Acta, non verba.
15 godina
neaktivan

Evo temperature

http://img375.imageshack.us/i/30011704.png/

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 13:58 (B-J6630).
15 godina
B-J6630 kaže...

Evo temperature

http://img375.imageshack.us/i/30011704.png/

To su temp u idle daj u loadu...Ovo napanje MSI mi nije sigurno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 14:26 (leobugi).
15 godina
neaktivan

Kako misliš u loadu

16 godina

pokrenes hwmonitor i onda igru recimo i prati temp! mada meni smrdi da je napajanje preslabo i lose!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan

Ali ne mogu igrat uđem i budem koju minutu i resetira se.Također se resetira kad pokrenem dvd u dvd romu.

16 godina

sve sam sigurniji da napajanje nemoze isporuciti dovoljno struje...posudi od nekoga napajanje pa probaj sa njegovim ako sve radi nasao si krivca!

15 godina
neaktivan

I ja sumnjam na to.Našao sam di piše da se resetira možda zbog neočekivanog gubitka struje.Čuo sam da su napajanja kvalitetnija ako su teža.Ovo moje je lagano.Imam još jedno od 400W ali ne mogu ga spojit zbog HDD:I to staro je dosta teže

16 godina

nije bas tezina bitna nekuzim zasto zbog hdd-a? koje marke je ono drugo! ms je najveci srotex koji postoji od napajanja uzmi si crossair,seasonic,lc power...

15 godina
neaktivan

Zato što mi je novi HDD SATA a na starom ono staro ne znam kako se zove.Nisu isti priključci

15 godina
neaktivan

Vidim sad nešto za volte

Procesor:radi na 1.31V,a meni je sada na 1.2V

Ono od +5V mi radi na samo 4.89V

15 godina
neaktivan

Riješen problem.Kupio sam drugo napajanje i zasad ide dobro

15 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a

Problem mi se javlja kad pokušam upalit racunalo. pri paljenju komp se sam resetira. ne dolazi uopće do windowsa niti nemogu u bios. Molim vas kakav savjet.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a

koji komp. malo vise inf,jesil sta diro po biosu ili opcenito po kompu, imas li virusa mozes li uci u safemod

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 11:38 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dany555, da li ga je potrebno ugasti i i nazad pokrenuti da ude u windowse? ako je, imamo isti problem :/
16 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a
jesteli pokusacali sa vađenjem baterije od maticne na 5 min.to je rijesilo problem mog prijatelja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

matična: asrock s754 sli esata pci

cpu: amd semprom 3100+ s754

memory:1.5 giga

po biosu nisam previše diro. samo sam mijenjao boot device. stavio sam da mi prvo cita cd a onda hard. Klasika jer sam stavljal nove windowse

15 godina
neaktivan

ne. meni kad ga ponovo ugasim i upalim isto radi. nemogu uopce u windowse.

15 godina
neaktivan

pokušat ću.{#}

15 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a

Pokušao sam izvadit bateriju sa matične na 5 min i nije pomoglo {#}. Šta da napravim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a
koje imas napajanje model i wata
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ms 400w

16 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a
to ti je lose napajanje ,mozda je pred crkavanje pa nedaje dovoljno snage i nemoze se pokrenuti do kraja windows,probaj uzeti od prijatelja drugo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda. meni je prije mjesec dana pojavio taj problem. i onda mi je komp odjednom sam proradio nakon tjedan dana. I sada opet.. komp uopče ne diže windowse niti dolazi do početnog ekrana di bi mi trebo dat opciju za ulaz u bios. tolko se brzo resetira da se i monitor ne stigne upalit.

16 godina
neaktivan
Resetiranje PC-a
vrijedi pokusati sa napajanjem al nemoj uzimati novu mozda i nije do njega posudi od prijatelja i kad budes uzimao uzimaj seasonic ili corsais imas dobri od 400w
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hej prijatelju. Pokušo sam stavit drugo napajanje. Stavio sa od 300 watta i isto mi se događa. dal postoji koja druga opcija da probam?

16 godina
neaktivan

pozdrav

Apsolutno isti problem (sve radilo normalno ali nakon ulaska u igru i par minuta restart bez razloga) za:

"Novi  sam ovdje i imam 1 problem.Prije 2 mjeseca PC mi se počeo resetirat sam od sebe.Prije je bilo nakon 1-2h a sad nekad i nakon 15-20 minuta.Nekad se i ne resetira.Ne mogu ni jednu igru igrat.Uđem u igru i nakon 2 minute resetira se

Ovo nađem u event vieweru

The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly."

Nakon sto pametnih odgovora problem je riješen nanosom nove paste između procesora i hladnjaka (ispuhivao sam ga češće pa se valjda pasta svaki put malo skinula-kad sam išao gledat nije je opće bilo)

Sil
15 godina
Resetiranje PC-a

Dečki imao sam isti problem. NAPAJANJE JE BILO KRIVO. Bilo je to no name napajanje od 450W i komp se rastarto kad je trebalo malo povuć(igre i neki programi). Dobio sam novo jače napajanje(no name 550W) jer je komp bio pod garancijom. To je moj iskustvo i vjerujem da bi se i kod vas promjenom napajanja problem riješio.

BF:BC2 ingame: Sapko
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 13:56 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dany555 kaže...

hej prijatelju. Pokušo sam stavit drugo napajanje. Stavio sa od 300 watta i isto mi se događa. dal postoji koja druga opcija da probam?

koja marka ako je no-name neka lijeva onda nisi nista napravio samo jos is gore ucinio

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice