Random zamrzavanje :/

poruka: 11
|
čitano: 1.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

neznam opće kaj da napišem kad se ovo događa jer je potpuno random.

nikad se nije samo u windowsima dogodilo, jako rijetko u starijim igrama tipa warcraft3, znalo se u COD4, Mirror's edge, događat, onda recimo u Cities XL imam sreće ak izdrži minutu bez da se smrzne, a npr u Transformers WfC koja je nova igra se nije (još)

temperature su sve u redu, na grafičkoj čak imam Arctic Colling dual fan koji radi na 100%, rijetko kad temp prelazi 64C na full loadu, na procesoru je Scythe koji ga drži na oko 55C u full loadu. 

fakat neznam do čega bi to moglo bit

RAMi su ok

3 harda različita su unutra i svi su ok

sindrom je pokazan na slici, znači zblesira se slika i zvuk stane na tonu koji je bil zadnji prije smrzavanja

ima neko neku ideju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 11:41 (Brduclek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Random zamrzavanje :/

to ti je do hard diskova ili je neki od njih poluispravan ili nisu dobro spojeni

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 11:38 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan

kak misliš nisu dobro spojeni?

1 od njih je na ATA, 2 na SATA

ima to veze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pogledaj u Event Vieweru ima li Errora: Start -> Run i upiši eventvwr.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina
neaktivan
Brduclek kaže...

kak misliš nisu dobro spojeni?

1 od njih je na ATA, 2 na SATA

ima to veze?

u kompu ti sve moze imat veze sa svacim iako nemora imat veze sve ti ovisi o proizvodacu od kojeg je komponenta ili MBO , moj savjet ti je prvo prebaci neku igru na glavni disk di ti je win pa vidi dal ce funkcionirat dobro-ako ce biti sve uredu znaci da nisu dobro spojeni tj. nisu kompatibilni , u suprotnom taj je disk neispravan-poluispravan.... a ako se pocne to dogadat kad dodes sljedeci disk on je uzrok problema itd....

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
neaktivan

hm, ima nekaj, al ja neznam kaj je to (makar ne izgleda dobro :( )

The default transaction resource manager on volume \\?\Volume{33fb837e-fa20-11de-87c2-806e6f6e6963} encountered a non-retryable error and could not start.  The data contains the error code.

The device, \Device\Harddisk1\DR1, has a bad block.

The driver detected a controller error on \Device\Harddisk3\DR3.

kaj s tim?

i kak da saznam koji mi je hard dr1, a koji dr3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

reko sam ti hdd,to ti je  pokvareni sektor probaj to rijesit onim skeniranjem u win

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 11:48 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan

ok, budem probal izvadit taj hard pa da vidim onda

a sad pitanje čisto zato jer me zanima, kak to da se nikad u windowsima ne sruši?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hard disk radi u idle nacinu rada isto recimo uzmes jaje u ruku i dzis ga lagano i kad ga jace opteretis pukne :D
16 godina
neaktivan

a dal može taj poluispravan ostat uštekan i služit samo ko neki temporary storage?

mislim, dal šteti sistemu ako nema ništ bitno na njemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa šteti vidis da ti stvara probleme :D, da ne šteti ti ne bi pito za ova random smrzavanja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice