Problemi s hardverom

poruka: 3
|
čitano: 1.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problemi s hardverom

Pozdrav,

Prije 2 dana u mom selu je bilo nevrijeme, munja je udarila u blizini kuće i "pokidala" mi je računalo. Problem je, kada sam ujutro pokušao upaliti računalo, samo su se crvena i zelena lampica upalile na sekundu i onda bi se ugasile, računalo se ne bi palilo. Danas sam promijenio napajanje, ali problem nije bio riješen. Je li mi netko može reći što je još moglo otići u kućištu? Cijela matična? Procesor? i dr.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problemi s hardverom
torten95 kaže...

Pozdrav,

Prije 2 dana u mom selu je bilo nevrijeme, munja je udarila u blizini kuće i "pokidala" mi je računalo. Problem je, kada sam ujutro pokušao upaliti računalo, samo su se crvena i zelena lampica upalile na sekundu i onda bi se ugasile, računalo se ne bi palilo. Danas sam promijenio napajanje, ali problem nije bio riješen. Je li mi netko može reći što je još moglo otići u kućištu? Cijela matična? Procesor? i dr.

Opet je preventiva zakazala ko obično,Nevinašce a vjerojatno je otišla samo matična ploča ako imaš sreče a ostalo kao procesor te grafička i memorija su možda i preživile ko zna teško je reč ovak na daljinu.

Za ubuduče šta drugo nego opet ista preporuka obavezno kupi ovu dole APC prenaponsku zaštitu. Onda moraš sve uređaje spojit preko prenaponske zaštite, kak sam spomenul na dolnjem linku i to je to.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/grom-posljedice/102421.aspx?page=0&jumpto=1977879&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 20:09 (rambox).
12 godina
Problemi s hardverom

Moj kolega je imao isti problem!
Njemu je napajanje rikavalo poceo se gasit usred rada i ruzit jako onda je poceo lupat po napajanju i nakon 2 tjedna riknulo je napajanje! Dao mi je komp da slozim i imam sta vidjet isto cim ga upalim samo one dvije lampice na sekundu i gotovo! Kupim novo napajanje i opet ista prica! I na kraju sam vidio da je izgorila graficka kartica! Mozes pogledat jel se vidi na grafickoj da je izgorila di! Mozes sve rijesiti samo se treba igrati!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice