Problem s web camerom!

poruka: 6
|
čitano: 1.790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s web camerom!

Pozdrav evo imam problem s kamericom.....Molio bih nekog da pomogne

The excepition unknown software exception (0xc000000d) occurred in the application at location 0x63066960

Click on OK to terminate the program!

Ajd emajstori molim nekog pliz za pomoč

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s web camerom!

Koja kamera model? I kad se javlja taj problem, koristiš neki poseban softver ili? 

13 godina
neaktivan
schakalyee kaže...

Pozdrav evo imam problem s kamericom.....Molio bih nekog da pomogne

The excepition unknown software exception (0xc000000d) occurred in the application at location 0x63066960

Click on OK to terminate the program!

Ajd emajstori molim nekog pliz za pomoč

http://www.pcmmc.com/0xc000000d.php Probaj ovaj troubleshoot.Također odinstaliraj drivere u device manageru i ponovno ih instaliraj za tu web kameru možda su ti driveri koruptirani.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 21:58 (Ikarus01).
13 godina
protjeran
Daj pogledaj koji model imaš i skini i instaliraj odgovarajuće drivere
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
12 godina
neaktivan
Problem s web camerom!

zanima me jeli mi netko može pomoč imam problem na hp-ovom laptopu s kamerom kad ide na ask ili skype kaže da camera nije nađena 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Žagi kaže...

zanima me jeli mi netko može pomoč imam problem na hp-ovom laptopu s kamerom kad ide na ask ili skype kaže da camera nije nađena 

pogledaj u device manageru dal ju je uopce windows naso i dal imas drivere..probaj sa stranice skinut drivere nove i program njihov akoimaju da vidis dal ti camera daje sliku .. jednom se desilo da kamera na laptopu nije radila pa je laptop trebo ic na servis jer je bio pod garancijom pa ti kazem da probas u programu nekom prvo vidit dal camera sljaka uopce 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice