kupio sam jucer polovnu graficku SAPPHIRE HD 6870 i ubodem je u matcnu skinem zadnje officialne drivere s AMD-ove stranice: Catalyst Software Suite 13.4
windows mi je 7 32-bitni i te sam drivere skinuo...
i graficka radi u idlu na 41-45°C al u loadu se dize do 98°C, promjenem paste, stavim neku koju sam imao artic ceramique i spuste se malo temperature, al to nije glavni problem, problem pravi nastao kad sam instalirao Far Cry 3 i krenem da igram i u uvodu ono kao video FPS prvo bude 70-80 o onda odjednom padne na 10 i ide tako jednu minutu i onda se ono zamuti slika ono pun ekran artefakta, pomjesaju se boje... procesor mi je i3 540 clocan na 4.0GHz...napajanje corsair tx-750
PES2013 rad bez problema al on graficku optereti max do 35%
prije nego sam ubo graficku sam uninstalirao driver od prijasnje atijeve graficke pa restatao komp pa tek onda instalirao nove pa opet restartao...
testirao sam je s programm, OCTP tako nekako se zove nema artefakta u 6min testa na 99% opterecenja koliko je trajao temp su bile oko 98°C na kraju testa kaze da nema gresaka...
e sad do cega bi moglo biti, ja se bojim da sam dobio pokvarenu graficku, sta vi kazete, jel mi ostaje jos sta isprobati, ovo sam jucer sve nekako na brzinu probao, pa danas kad dodjem s posla cu se jos pozabaviti oko toga, sta mi predlazete?

||| Intel Core™ i7 inside |||
, trebao si slikat sa fotoaparatom ekran,a ne ovako