Problem sa DDR3

poruka: 7
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem sa DDR3

Posudio  sam  od  prijatelja  2  keksa  Crucial  Balustix  memorije  na  1600mhza,

Na keksima ne piše kolika je veličina memoruje tj koliko gb ima.

OS je W7 32bitni e sad kad gledam u svojstva my computera piše mi da je instalieano 2gb a upotrebljivo 1! Nije mi jasno, frend kaže da bi memorije trebale biti minimum od 2gb kom ako ne i 4 po komadu. Sad neznam kako bi mogo točno provijeriti veličinu svake mem zasebno... Da stavljam jednu po jednu i da izvrtim mem test za svaki slučaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem sa DDR3
VidoM kaže...

Da stavljam jednu po jednu i da izvrtim mem test za svaki slučaj?

Da.

Mora na njima pisat bar neka oznaka...

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina

Provjerit  ću  makar  po  oznaci  onda  i  tavrtit  mem  test!

13 godina
Problem sa DDR3

Hahaha...  Svaki  keks  je  po  giga!  Svašta,  ja  se  ponadao  da  ću  si  napokon  malo  pojačati  konfu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Eto problem riješen.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
13 godina
Problem sa DDR3

Eee  dogodovštine  izgleda  još  nisu  gotove!

Sad sam mem prebacio u drugi komp i prvo što se desilo je to da je komp zamrznuo... Nit naprijed a ni nazad.

Ajde resetiram ga na silu radi neko vrijeme, stavio sam neki film cisto da vrti nesto i htjeo prebaciti neki film na vanjski hdd kad ono bsod!!!

I na treću sam stavio i film da vrti, prebacivao na hdd i još otvorio photoshop i ništa... Ko je tu lud?

Matična je MSI 770-c45 i nisam mogo nači na netu da li su ove memorije podržane!   :-/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa DDR3

Odvrtio  sam  mem  test  poduže  i  svaku  memoriju  posebmo  i  nema  greški...  boo

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice