Pomoc oko zvuka

poruka: 135
|
čitano: 23.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko zvuka

ne, ne, koji program koristiš za internet internet explorer, fire fox...?

15 godina
neaktivan

Fire fox,naucit cu ja svasta ovdje.

josip
17 godina
neaktivan

da, ovdje se može svašta naučiti. dakle, u svim preglednicima je to načelno isto, u fifrefoxu zabilježavanje stranica radi tako da u najgorenjem redu alatne trake klikneš na zabilješke pa na "zabilježi ovu stranicu" ili kratice control + tipka d, i onda ti ta stranica bude zabilježena u tom izborniku. evo stavio sam ti i sliku kako to izgleda. inače firefox ima puno addonova, tzv raznih dodataka, pa si pogledaj malo ovdje na ovoj stranici KLIK 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:02 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Napravio sam to i gdje da ju sada nadjem nije na deteskopu.

josip
17 godina
neaktivan

a ne možeš internet stranicu postaviti na desktop, kao npr my computer ikonu, moraš pokrenuti preglednik i otići u zabilješke i tamo ti je ta stranica. prednost ti je ta što ne moraš svaki puta unositi adresu stranice nego samo klikneš na link.

ja npr koristim pregldnik operu, i jasam si ovako kao na slici postavio neke najdraže stranice

opera speed dial opera speed dial
15 godina
neaktivan

Davno prije sam koristio mislim da se zvao eksplorer i kada otvorim tu stranicu skroz u lijevom kutu kliknem na ikonu i samo prenesem na deteskop i onda sam mogao.Kao da sada naprimjer kliknem u lijevi gornji kut na ikonu od firefoxa i samo povucem na deteskop.

josip
15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

Hehehehe.............

Pa vi jos nastavili............  Cool

The quieter you become the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Hehehehe.............

Pa vi jos nastavili............ Cool

Ivane ucim znam da je sramotno da nemam pšojma o kompu i da imam 23 god i da je to zalosno no medjutim ja nisam imao komp od 10 god pa sada pokusavam nadoknaditi i nauciti nesto sto neznam.

josip
15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

Nije to uopce sramotno, pa ja znam likove koji neznaju ni upalit komp.............

A i naucit ces ima vremena...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stvarnmo te ne razumijem što hoćeš reći, ako želiš prečac od nekog programa, npr firefoxa na desktopu, onda klikneš desnom tipkom miša na njega i u tom padajućem izborniku odabereš "send to deskop - create shortcut".

evo kao dolje na slici npr

17 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Hehehehe.............

pa dođi pa nam pomozi  Smijeh

17 godina
neaktivan
josipjukic kaže...
Ivan 992 kaže...

Hehehehe.............

Ivane ucim znam da je sramotno da nemam pšojma o kompu i da imam 23 god i da je to zalosno no medjutim ja nisam imao komp od 10 god pa sada pokusavam nadoknaditi i nauciti nesto sto neznam.

nije sramota ne znati, sramota je ne pitati ako neznaš  Osmijeh

17 godina
neaktivan
josipjukic kaže...

Davno prije sam koristio mislim da se zvao eksplorer i kada otvorim tu stranicu skroz u lijevom kutu kliknem na ikonu i samo prenesem na deteskop i onda sam mogao.Kao da sada naprimjer kliknem u lijevi gornji kut na ikonu od firefoxa i samo povucem na deteskop.

Gle, mozes ovako: vidis gore di i pise koja je stranica, pa ta bubamara? E uzmes tu bubamaru, tj kliknes na nju i odvuces na desktop. pa ce ti biti tamo.

Ali jednostavnije je da je uzmes i povuces samo malo prema dolje da ostane ka na slici sto je u prilogu.

EDIT: nije sramota neznati, vids, neki su ovdje 13-14 mjeseci i ne znaju za tipku UREDI

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:44 (goodye).
17 godina
neaktivan

prihvaćam kritiku opravdano.

15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

E Roby jel znas mozda kako se spajaju prednji usb prikljuci na maticnu................

Oni na prednjoj maski od kucista...............

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da znaš da ne znam, morao bih rastaviti svoje kučište da pogledam kako to izgleda, kako je kod mene spojeno, ali to sada ne mogu..općenito mi elektronika baš i nije jača strana Izlanuo se

ali najjednostavnije je, ako se sjećaš kako si ih pokidao, da ih tako i spojoš natrag he he Namigiva

15 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

Hehe........

Ma to ti je kad mijenjas maticnu i nist ne pazis.............

Pa se onda poslije malo zamislis.............

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

a ne možeš internet stranicu postaviti na desktop, kao npr my computer ikonu, moraš pokrenuti preglednik i otići u zabilješke i tamo ti je ta stranica. prednost ti je ta što ne moraš svaki puta unositi adresu stranice nego samo klikneš na link.

ja npr koristim pregldnik operu, i jasam si ovako kao na slici postavio neke najdraže stranice

O robi robi ovaj put ne mogu prijeci preko ovoga ;)

Moze se staviti link na web stranciu na desktop i kad kliknes na tu ikoni otvorice se ta stranica u browseru koji ti je podesen kao defaultni. Postavlja se isto kao bilo koji drugi shortcut samo umjesto lokacije programa stavis link i to je to.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

da znaš da ne znam, morao bih rastaviti svoje kučište da pogledam kako to izgleda, kako je kod mene spojeno, ali to sada ne mogu..općenito mi elektronika baš i nije jača strana Izlanuo se

ali najjednostavnije je, ako se sjećaš kako si ih pokidao, da ih tako i spojoš natrag he he Namigiva

Ako mu je neko kinesko žnj kuciste i prednji usb konektiori nisu kao jedan ili dva konektora vec posebne zice onda mu tvoja metoda moze spaliti maticnu ;)

OBAVEZNO pogledati upustvo od maticne al u 99% slucajeva imas jedan ili dva konektora koji utakne u maticnu na koentkor oznacen kao USB pa neki broj. Ne mozes fulati i zmijenuti jer imaju jedan slijepi pin koji sprecava gresku.

17 godina
neaktivan
logic kaže...
robisierra92 kaže...

Moze se staviti link na web stranciu na desktop i kad kliknes na tu ikoni otvorice se ta stranica u browseru koji ti je podesen kao defaultni. Postavlja se isto kao bilo koji drugi shortcut samo umjesto lokacije programa stavis link i to je to.

Ili jednostavnije, uzmes link i povuces na desktop ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan

Naravno al je to malo triki za nevicne korisnike jer ne vide desktop kad je brwser maximizovan ;)

A onda vjerovtno i ne znaju za foru drzanja iznad ikone desktopa da se pojav desktop i eto poteskoca. Ovako copy paste i sve ok ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

eh, eh..evo i ja sam onda naučio nešto novo. pretpostavljao sam, ali nisam nikada to isprobao. čovjek uči dok je živ Osmijeh  hvala logiČe zasluženo si na "onoj stranci" na kojoj jesi  Smijeh

15 godina
neaktivan

Hvala svima uspio sam staviti na deteskop link za internet stranicu,vec sam naucio dvije stvari.Imam jos problema ocito me frend dobro zeznuo kad mi radio windows pa mi nije pola stvari instalirao,sada nemam  ni bluetooth,kako da  njega instaliram.

josip
17 godina
neaktivan
josipjukic kaže...

Hvala svima uspio sam staviti na deteskop link za internet stranicu,vec sam naucio dvije stvari.Imam jos problema ocito me frend dobro zeznuo kad mi radio windows pa mi nije pola stvari instalirao,sada nemam  ni bluetooth,kako da  njega instaliram.

Dobar ti neki fend :D pogotovo ako ti je jos naplatio to sto ti je radio.

OT:

Koji ti je bt? trebao bi samo cd koji si dobio uz njega ubaciti snimiti, upiknuti stick i to je to. Ili ako nemas cs, onda napisi tocno kako se zove da nademo

15 godina
neaktivan
goodye kaže...
josipjukic kaže...

OT:

Koji ti je bt? trebao bi samo cd koji si dobio uz njega ubaciti snimiti, upiknuti stick i to je to. Ili ako nemas cs, onda napisi tocno kako se zove da nademo

Sta je to bt? nemam cd a ni stick bluetooth je direktno u laptopu,naravno da mi je naplatio.

josip
15 godina
neaktivan
josipjukic kaže...
goodye kaže...
josipjukic kaže...

OT:

Sta je to bt? nemam cd a ni stick bluetooth je direktno u laptopu,naravno da mi je naplatio.

Znam da postavljam cudna pitanja ali jako malo se kuzim u laptop i te kratice.Nadam se da ce te imati strpljenja da mi pomognete.

josip
17 godina
neaktivan
josipjukic kaže...

A laptop je!

Reci koji je laptop, nacemo to lako.

I, nije ti taj lik frend ;)

EDIT: bt = bluetooth.

I nemoj pisati vise postova za redom, imas tu tipku UREDI, kliknes na nju, i nadopises sto si zaboravio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 9:09 (goodye).
15 godina
neaktivan

Laptop je hp compaq nc8230,sad i ja znam da nije neki frend.

josip
17 godina
neaktivan
Pomoc oko zvuka

E ovako:

Ovo ti je link  za driver od bluetooth, kad se otvori imat ces tu tipku DOWNLOAD, klinki nju i snimi driver, kasnije ga instaliraj i to je to.

Dalje, evo ti link na kojem mozes naci sve drivere za svoj laptop.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

E ovako:

Ovo ti je link  za driver od bluetooth, kad se otvori imat ces tu tipku DOWNLOAD, klinki nju i snimi driver, kasnije ga instaliraj i to je to.

Dalje, evo ti link na kojem mozes naci sve drivere za svoj laptop.

Instalirao sam ga ali kad ga idem pokretat pise da ga ne moze provijeriti das provijerim dali je ukljucen ispravno a ja sam ga upalio na tipku na laptopu drugacije neznam.

josip
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice