Pao cooler

poruka: 11
|
čitano: 1.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pao cooler

pozz. 

Najnormalnije je pc radio,  i od jednom nesta udari. I ugasi se monitor... I cuje se ono kao da je nesta u ventilatorima...  UgAsim nabrzinu pogledam , ono cooler pao LOL. I polomio plastiku. Pa me sad zanima dali se to moze kupit ili nesta? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pao cooler
Cisto sumnjam da se moze to nekako popravit. Znam da je netko tu na forumu govorio da se socket moze zamijeniti pa mozda se nesto da napravit. Mislim da ti ne gine kupnja ploce, neznam kako stojis sa garancijom, ali pitanje je jer bi to obi priznali, cini mi se da je tu doslo do ozbiljnog zagrijavanja cpu i samim time i cpu socketa pa je plastika otisla u klinac.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
neaktivan
Pao cooler

morat ćeš posegnuti u kasicu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pao cooler

Pozz Ajar me Pretekao. Nažalost tu se niš ne može  osim posegnuti duboko u đep i potražiti novu  MB Ploču . Dalibor

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 6:20 (Master Infirmiy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Pao cooler

Joj dajte ne kak...

pa to je standard na AMD pločama, lijepo vijkom pričvršćeno, samo nađi neku krepalu AM2 na više ploču (svi koriste isti sistem)  i skini s nje i prebaci na ovu...

inače jako čudno, da je plastika postala tako krhka i pukla...

ja sam uglavnom imao problema s Intel stock coolerima....

e da, i ispuši imalo komp, samo zablokiraj ventove prem kojima pušeš da se ne prevrte...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 8:51 (Stric_Jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pao cooler

Da si kupio Intel nebi puklo :DD

Nađi na njuški neku staru neispravnu ploču i skini.

root

3 1 hvala 1
14 godina
Pao cooler

nevidim na slici jeli to cpu cooler :S?

Imam ja jedan stock am3+ od fx8xxx serije ako ista znaci posaljem ti ako hoces.

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Pao cooler

Decki hvala, uzeo sam sa stare ploce,  malo drukcije nego sto je moj drzac bio , al sam uspijesno stavio, kupio termalnu pastu i napravio za sada sljaka, al mislim da cu morat uzeti neki jaci drzac da se opet ne desi, mislijm da nije od plastike : / 

I hvala Luka123 , al eto snasao sam se :)

Finger Up :)
Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: Pao cooler

samo kupi https://www.links.hr/hr/cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-1150-am2-am3-050903231 i bit če uredu čak češ imati bolje temperature i bolji oc 

13 godina
Pao cooler

Meni se to isto desilo ne davno i to isto na AMDovoj ploći... Sva sreča imao sam negdje u šteku dva nosača, i dobro da jesam, jer mi je nakon prvog pukao i drugi nakon par dana!

Mislim da je materijal od čega je izrađen, čista banana, krivo ga pogledaš i pukne od smijeha...

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice