- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Pozz Ajar me Pretekao. Nažalost tu se niš ne može osim posegnuti duboko u đep i potražiti novu MB Ploču . Dalibor
Joj dajte ne kak...
pa to je standard na AMD pločama, lijepo vijkom pričvršćeno, samo nađi neku krepalu AM2 na više ploču (svi koriste isti sistem) i skini s nje i prebaci na ovu...
inače jako čudno, da je plastika postala tako krhka i pukla...
ja sam uglavnom imao problema s Intel stock coolerima....
e da, i ispuši imalo komp, samo zablokiraj ventove prem kojima pušeš da se ne prevrte...
Da si kupio Intel nebi puklo :DD
Nađi na njuški neku staru neispravnu ploču i skini.
nevidim na slici jeli to cpu cooler :S?
Imam ja jedan stock am3+ od fx8xxx serije ako ista znaci posaljem ti ako hoces.
Zar se ne može staviti samo novi nosač za cooler?
Decki hvala, uzeo sam sa stare ploce, malo drukcije nego sto je moj drzac bio , al sam uspijesno stavio, kupio termalnu pastu i napravio za sada sljaka, al mislim da cu morat uzeti neki jaci drzac da se opet ne desi, mislijm da nije od plastike : /
I hvala Luka123 , al eto snasao sam se :)
samo kupi https://www.links.hr/hr/cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-1150-am2-am3-050903231 i bit če uredu čak češ imati bolje temperature i bolji oc
Meni se to isto desilo ne davno i to isto na AMDovoj ploći... Sva sreča imao sam negdje u šteku dva nosača, i dobro da jesam, jer mi je nakon prvog pukao i drugi nakon par dana!
Mislim da je materijal od čega je izrađen, čista banana, krivo ga pogledaš i pukne od smijeha...