Nema slike preko HDMI

poruka: 20
|
čitano: 5.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nema slike preko HDMI

Kao što u naslovu piše.Danas sam pokušao upalit komp ,ali ne ekranu piše "nema signala" niti se BIOS pokazao" .Jeli do grafičke kartice ili nečeg drugog.Probao sam na drugom ekranu ali isto piše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Nema slike preko HDMI
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 11:45 (ivanoile).
17 godina
neaktivan
samo klikni

Reset bios to default settings i to ce biti naredjeno na tvornicke postavke...

In Control
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
samo klikni

Reset bios to default settings i to ce biti naredjeno na tvornicke postavke...

Napravio bi to ali nema slike na monitoru uopće,ne vidim ni BIOS ni ništa.Samo piše "nema signala"

17 godina
neaktivan
uf... pa zasto se igras s necim sto ne treba...

prikljuci na integriranu graficku karticu... onaj vga ulaz (ili dvi) i probaj...

100% imas koji adapter da nije samo HDMI...
In Control
15 godina

Znam da se nisam s tim trebao igrat.Mislim da je grafa,ali čudno je to da mi radi tipkovnica kada je komp ugašen(isklučim ga preko on/off ).Imaju li sve matiče integriranu grafu.?

Koja je najbolja grafa od gore navedenih?

17 godina
neaktivan
Nema slike preko HDMI

Ma super! Dirao si napon proca i sad se čudiš, a procijenio sam da nisi baš neki stručnjak.Pomoli se da nisi shebao proc! Pogledaj u upute od matične ploče i nađi jumper(kratkospojnik) koji služi za "Reset CMOS" ili u tom smislu nešto.Valjda znaš koristit jumpere!

I daj popuni u MOJ PC za matičnu ploču!

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 16:06 (lzgr).

1 0 hvala 0
15 godina

Da bar se proc shebao,ali nevjerujem,što se nebi barem BIOS trebao pokazat na ekranu?

Matična je MSI k9n6pgm2-V2  tako nešto je

Procjenio si dobro :)

Komp je pod garancijom-HG Spot-pa ću je uskoro okončatBelji se

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 16:17 (ivanoile).
17 godina
neaktivan
Gle ovo... ako je procesor sheban nece ti se upaliti nista... odnosno... upalit ce se maticna ploca ali nista poslije toga....

kako ti je rekao... uzmi prirucnik i nadji kako resetirati CMOS... jer ti ono s baterijicom nece vjerojatno pomoci...

A garanciju ti nece priznati, to ti mogu odmah reci... ili ce pisati viša sila na odbitku garancije ili korisnik sam kriv...
In Control
15 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 10:08 (ivanoile).
15 godina

Zeznuo sam se.Sorry.Izgleda da sam dirao frekvenciju, proc.Jel to gore ili bolje nego da je napon?

16 godina
neaktivan
Nema slike preko HDMI

ako sam dobro shvatio: upališ komp i on ne daje znakove života? (nema slike, nema tona, nema aktivnosti HDD .. ništa?)

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nema slike preko HDMI

Resetetiraj BIOS, pročitaj ovde ako neznaš.

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 11:46 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zura kaže...

ako sam dobro shvatio: upališ komp i on ne daje znakove života? (nema slike, nema tona, nema aktivnosti HDD .. ništa?)

Točno nema ničeg od navedenog,ali radi(koliko sam mogao vidjet prop od grafe i proca,led lampica i vent od napajanja).Komp je pod garancijom tak da bi pričekao što će oni reć.Ali jel sam zeznuo proc ako sam se igrao sa frekvencijom?

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ali jel sam zeznuo proc ako sam se igrao sa frekvencijom?

sumnjam. vjerojatno će ti oni ručno resetirati CMOS i sve će biti ok.

15 godina

Poslao sam ga na servis,tamo su rekli da su ga upalili normalno bez rest. CMOS-a.I da zašto ih to pitam.Jeli to moguće?

15 godina

Itko??

17 godina
neaktivan
Mozda ti na teveu nije dobar prikljucak...

probaj na drugom... kod prijatelja ili nesto...
In Control
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Zura kaže...

Točno nema ničeg od navedenog,ali radi(koliko sam mogao vidjet prop od grafe i proca,led lampica i vent od napajanja).Komp je pod garancijom tak da bi pričekao što će oni reć.Ali jel sam zeznuo proc ako sam se igrao sa frekvencijom?

ivanoile kaže...

Poslao sam ga na servis,tamo su rekli da su ga upalili normalno bez rest. CMOS-a.I da zašto ih to pitam.Jeli to moguće?

Sad mi nije više jasno, jel ti komp radi (pa ne daje sliku) ili uopće ne radi.

Ako su iz servisa javili da su komp normalno upalili onda bi rekao da ti je problem ili u načinu spajanja monitora (kabel, konektor) ili u monitoru.

S obzirom da u naslovu (i dalje) stoji "nema slike preko HDMI" preporučio bih ti da spojiš monitor preko DVI ili VGA priključka ili da pokušaš spojiti neki drugi monitor.

Tvoj prvi post daje naslutiti da uopće ne možeš upaliti komp, a slijedeći da si nešto skurio i čini mi se da su svi koji su ti pokušali pomoći odvedeni u krivom smjeru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 13:58 (Zura).
15 godina

Ovako on nije radio,rekao sam da sam se igrao sa frekvencijom proca.Pa su me savjetovali da rest.CMOS. ali ja to nisam mogao jer je komp pod garancijom.Kad je komp dosao u servis rekli su da su ga upalili bez problema.Tako da je moje pitanje jeli moguce da su ga normalno upalili bez rest.CMOS-a

A probao sam ga na dva monitora,probao sam jeli DVI i HDMI kabeli valjaju,oba kabela su radili kad sam spojio laptope na njih

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 14:29 (ivanoile).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice