Msi R6850

poruka: 9
|
čitano: 2.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Msi R6850

zanima me,ako mi ko moze dat koji savjet ili pomoci,nedavno sam uze novi komp,i narucio sam MSI ATI R6850 graficku karticu,i naravno kad mi me je stigao komp,odma sam isa vidit koliko mi je mocna makinja,instalira sam Sniper ghost warrior,i na nakon nekoh 10 min igranja,monitor mi se ugasio,pise NO VIDEO INPUT,ja ga ugasim na tipku za paljenje,i upet upalim,i na svi jacim igricama to mi se dog,instalira sam driver koje je dosa s njom,skinio sam i novi driver s MSI stranice na web-u,pa bio bi jako zahvala kad bi mi neko reka sta joj je,nisam je nista cloka,nista....unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Msi R6850

Da li si ubacio MSI 6850 u konfu pa ti se to događa ili nisi ako nisi vjerojatno imaš integriranu grafu(ona postoji samo da se mogu pokrenuti windowsi tj, za lakše radnje i lakše obrađivanje, a ne za gaming),bolje nemoj igrati ništa dok ti ne dođe grafa,a ako već je unutra onda koji monitor imaš i kojim je kablom spojen:VGA,DVI,HDMI...ili neki četvrti...

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 23:35 (Jughead).
15 godina
neaktivan

uzeo sam potpuno novo kuciste,iman integriranu na mbo,ali sam tu iskljucio,iman monitor philips 190cw,prko vga kabela,i prikljucio sam je na plasmu,panasonic,priko HDMI kabela,isto mi se dog,obicne igrice vrti,koliko god ocu,al bio koja jaca,ugasi se

tip sta mi je proda kaze da pricekam novi driver

15 godina
Msi R6850
heh cudno i moj frend ima isti problem na crysisu dode do nekog levela i samo mu se ugasi monitor a komp ostane upaljen isto MSI 6850.
ja sam mu stavio azdnje 10.12 drajvere i podigo os tako da niej do toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jos najgore,kupio sam u linksa,pa sad nemogu zaminit,za neku drugu,
15 godina
Msi R6850
ovaj iz adm. i jos mu nisu spojili przilicu u kcuistu pustili odspojeno a stavili garantu naljepnicu đubrad
pogledaj si temperature grafičke nakon nekoliko minuta furmarka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na heaven benchmark mi je oko 55

15 godina
Msi R6850
testiraj furmarkom ovom frendu ej dosla na 80 a u idlu mu je 45
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
meni je dosla do 78
sad mi je tip priko kojeg sam uze,on ima informaticku prodavaonicu,srediva,kaze da je u biosu problem,i javio mi je da je uspio da radio sat vremen,al mislim d ani to nije normalno
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice