Miševi crkavaju

poruka: 4
|
čitano: 1.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Miševi crkavaju

Pozdrav. Imam jedan čudan problem. Svaki mis koji sam imao u posljednjih 2godine odjednom crkne, događa se da svijetli, ali windows piše da ga nije prepoznao, te kad ga istekam pa ponovno ustekam radi nekih pola sata i opet crkne. zanima me zasto se to događa jer mi ide na živce mijenat mis svakih nekoliko mjeseci?

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Miševi crkavaju

-nekoliko odogovora, odaberi neki koji ti je prihvatljiv.

-sve se kvari, kad-tad.

-možda nemaš sreće..

-problem PC-HWa tj. USB porta+struja (pa odlazi češće nego što bi bilo 'normalno').

-brand/klasa/cijena, povezano sa srećom, RL i tvojim navikama, npr lupanje, navlačenje žica ili nešto deseto.. (+garancija?)

-umjesto zašto je crklo, možeš pitati kako otkloniti uzrok ako je otkloniv. Vidi ponuđeno, pa možda je uzrok/zašto tamo.

npr USB miš možeš isključiti/uključiti za vrijeme rada računala. PS/2 ne smiješ, mora biti ugašen PC.. to je dovoljno da crkne (na baš svaki put).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
ihush kaže...

-nekoliko odogovora, odaberi neki koji ti je prihvatljiv.

-sve se kvari, kad-tad.

-možda nemaš sreće..

-problem PC-HWa tj. USB porta+struja (pa odlazi češće nego što bi bilo 'normalno').

-brand/klasa/cijena, povezano sa srećom, RL i tvojim navikama, npr lupanje, navlačenje žica ili nešto deseto.. (+garancija?)

-umjesto zašto je crklo, možeš pitati kako otkloniti uzrok ako je otkloniv. Vidi ponuđeno, pa možda je uzrok/zašto tamo.

npr USB miš možeš isključiti/uključiti za vrijeme rada računala. PS/2 ne smiješ, mora biti ugašen PC.. to je dovoljno da crkne (na baš svaki put).

mis je usb, ovo trece mi vuce na izvor kvara, jer mi je i jedan usb skurilo

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
17 godina
Tony1999 kaže...
..

mis je usb, ovo trece mi vuce na izvor kvara, jer mi je i jedan usb skurilo

eto.. rješiš USB i možda produljiš život glodavcu.

-ali, ako je to stvarni uzrok, ... njegov uzrok je često preopterećivanje USBa raznim npr punjačima (mob i sl) ili samo previše periferije. USB nije otporan.. pa do samo oštećenih žica ili kontakta. Možeš ubaciti dodatni USB kontroler, ali ako radiš iste stvari rezultat će opet biti isti (determinizam).

btw, ako je USB na MBO oštećen, može smetati ostatku MBOa jer je sistemski povezan sa svime... a ponekad sve radi bez smetnji (tek da znaš ako počnu drugi problemi).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice