Logitech c170 i XP

poruka: 6
|
čitano: 3.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Logitech c170 i XP

Pozz svima... ovako imam web cam.. Logitech c170...  I nisam nikada imao problema sa njom, dok nisam stavio windows xp ... i od tada mogu da snimam i sve je super samo neradi mikrofon... preko skype se necuje nista dok prica a video radi to jest kamera :S 

Dali je imao tko slicnih problema ?

L0L
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Logitech c170 i XP

U Controll Panel, Sounds and Audio Devices, Audio - podesi mikrofon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Logitech c170 i XP
phoenix2003 kaže...

evo vidi ... 

L0L
13 godina
neaktivan

Imam potpuno isti problem, isto Windows XP (32bitni), isto logitech c170, sve radilo super na windows 7 (32 i 64bit), ali nikako da napravim mic da radi na XP... :/ Pokazuje da driveri nisu dobro instalirani, i nema nigdje nikakvih opcija, driveri sa logitech stranice ništa ne pomažu, mislim naprave samo sliku, ne i zvuk...

15 godina
neaktivan
razermario kaže...
phoenix2003 kaže...

evo vidi ... 

Pod ovaj Mixer device na slici odaberi Logitech. Daje li uopće opciju izbora?

13 godina
neaktivan
razermario kaže...

Pozz svima... ovako imam web cam.. Logitech c170...  I nisam nikada imao problema sa njom, dok nisam stavio windows xp ... i od tada mogu da snimam i sve je super samo neradi mikrofon... preko skype se necuje nista dok prica a video radi to jest kamera :S 

Dali je imao tko slicnih problema ?

Znalo je biti problema nekih modela Webcam-a sa integriranim mikrofonom na XP-u i zvukom u Skype-u, ukoliko dalje opisane upute ne riješe problem pokušaj sa starijom verzijom Skype-a 5.XXX, deinstaliraj najnoviju verziju Skype-a i instaliraj Skype 5.XXX.

Prema uputama na sljedećem linku proizvođača instaliraj ovim redom komponente za 32 ili 64 bitnu verziju XP-a:

1. skini i instaliraj najnovije drivere
  2. načini update UVC drivera ručno prema uputama
  3. podesi u Skype video i audio input sekvencu prema uputama

Ako ne radi zvuk sa kamere pokušaj kako sam gore naveo starijom verzijom Skype-a, ne zaboravi iznova podesiti Skype.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 2:19 (Hardwhelper!!!).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice