Komp se sam gasi i pali

poruka: 39
|
čitano: 23.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp se sam gasi i pali

EVO PRORADIO!!!! ali, ima neki eror BOOTMGR is missing???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp se sam gasi i pali
Dodge_167 kaže...
Logaros kaže...

U BIOSu napravi Load defaults. Ako ne upali, sam pogledaj power opcije u BIOSu, ako ni to ne upali, onda provjeri kontakt gumba, da li zapinje i sl. Ako ni to ne upali:

Dal ti se komp baš ugasi ili ode u sleep? Stavi power options u Windowsima na defaults. Više mi ništa ne pada napamet.1.

1. ne - komp se uopce ne upali

2. sa tipkom je sve ok

3.   neznam, stvarno neznam, kazem vam komp se upali na sekundu, tocno sekundu.

4. ne mogu jer NE MOGU UPALITI KOMPJUTER!!!!!Plač

ah znam taj problem, ti znaci pritsnes tipku, on se upali, i odjednom sam ugasi, to ti je do hladnjaka, otvori kuciste, uzmi stapice za usi (sto tanje a da ima vunu il sl.) i kreni cistit onaj ventilator od procesora, kada to uradis, trebalo bi da se moze upaliti, to se meni prije desavalo

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
neaktivan
Komp se sam gasi i pali

Evo sada sve radi! hvala vam svima! puno ste mi pomogli!

LOCK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp se sam gasi i pali

Opet otvaram ovu temu zato jer je opet isto sra*je, Kupio sam novi proc, novi hladnjak, radio je mjesec dana i opet poceo zahebavati....

Neznam sta da vise napravim, poludio sam, najradje bi si kupio novi komp, jer neznam u cemu je problem!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Komp se sam gasi i pali

Kako si rijesio prvi put?

Sta se sada desava?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
goodye kaže...

Sta se sada desava?

Rijesio sam tako da izvadim onu bateriju sa maticne na pola satta i proradilo je a sada to ne djeluje

Problem je u tome sto se komp ne moze pokrenuti, pokusa se pokrenuti onda se ugasi pa onda tako ponavlja, ko kad auto ne mozes upaliti...

17 godina
Dodge_167 kaže...
goodye kaže...

Sta se sada desava?

Rijesio sam tako da izvadim onu bateriju sa maticne na pola satta i proradilo je a sada to ne djeluje

Problem je u tome sto se komp ne moze pokrenuti, pokusa se pokrenuti onda se ugasi pa onda tako ponavlja, ko kad auto ne mozes upaliti...

znaci prvi put ti je bilo do bios-a, jesi slucajno probao klockati?

ovo mi se cini da je do coolera. probaj skinuti hladnjak s procesora i ispuhat ga dobro, mozda onda uspije. ali moze biti i do napajanja.

Kazes pokusa se pokrenuti, jel dobijes ikakvu sliku?

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
Komp se sam gasi i pali

Vent je novi, nije star ni 3 tjedna, tako da je cist jos.

Komp se upali samo na sekundu i onda se ugasi pa tako ponavlja... uopce ne mogu uci ni u bios...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Komp se sam gasi i pali

Odspoji sve sa maticne sto ti ne treba (cd, flopy, zvucna ako je posebno, modem i te stvari) izvadi sve osim jedne plocice rama, i probaj. pa probaj onda sa drugom.

ako opet nece, probaj do frenda posuditi napajanje i promjeniti.

i probaj otvoriti komp, upaliti 2-3 puta za redom, ugasis iz struje, ski hladnjak i vidi jel proc koliko vruc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice