HP Compaq nc6320 hard disk update

poruka: 5
|
čitano: 1.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam navedeni HP-ov laptop u kojemu je Fujitsu 100Gb sa bad sektorima. Htio bi staviti neki veći hard u njega al nemogu nigdje naći postoji li limit veličine harda na tom laptopu.

mislio sam kupiti neki WD 320Gb u linksu al se ne usudim dat 400kn za hard ako mi ga laptop neće prepoznati.

Sučelje je SATA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HP Compaq nc6320 hard disk update
yeo kaže...

Pozdrav.

Imam navedeni HP-ov laptop u kojemu je Fujitsu 100Gb sa bad sektorima. Htio bi staviti neki veći hard u njega al nemogu nigdje naći postoji li limit veličine harda na tom laptopu.

mislio sam kupiti neki WD 320Gb u linksu al se ne usudim dat 400kn za hard ako mi ga laptop neće prepoznati.

Sučelje je SATA.

Laptop bez problema prepozna svaki disk. Jedino što moraš znat koji disk kupuješ. Za laptope uvijek je 2.5 sata . Uzmi laptop kod trgovca ugradiš ju i u BIOS će prepoznat. 

Nenad
15 godina

Treba vidit da li navedeni laptop ima SATA ili IDE(PATA) disk i prema tome kupovat drugi.

Valentin

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napisao sam da je sučelje sata i naravno da disk mora biti 2.5" po dimenzijama.

Problem je u tome što je to stariji laptop sa starijom matičnom i BIOS-om pa se bojim da bi mogao imati limitaciju veličine hard diska. Mislio sam ako neko zna točno jer je imao iskustva s HP-ovim laptopima i zamjenom hard diska pa mi može pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možeš ići do 500GB bez problema, disk ti je bolje uzeti u Protisu nego u Links, Links je najskuplji od svih.

Izvoliš:

http://www.protis.hr/products/details/hdd-sata-ii-500-gb-wd-scorpio-black-25-7200rpm16mb-wd5000bpkt/46618

Valentin

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice