HD4890 Problem - Molim pomoc

poruka: 8
|
čitano: 1.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Ovako, ja sam isao pomocu programa winflash flashati hd4890 vapor-x 2gb sa 850/975 na 870/1070 i kad sam flashao poceo sam dobijati artefakte na ekranu. 

Kako da rijesim problem? Sad sam postavio da mi je onboard vga primarna, dok je ova sekundarna, al iz windowsa ne mogu pokrenut winflash jer ne ocitava nikakav ati proizvod. 

Znaci htio bih vratit originalan bios, ako je moguce iz windowsa ili iz bios-a.

Hvala, hitno je!

IGN: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zar nitko?

Koliko sam skuzio trebam napravit bootabilni usb stick, pokrenut atiflash iz njega i ponovit sve samo sa ispravnim biosom ovaj put?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa što ti došlo da ideš bios flashat? Nisi čuo za programe za overclokiranje?

Peace and prosperity for us all thru superior firepower

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HD4890 Problem - Molim pomoc
Fermi kaže...

Ne nisam, hvala na savjetu sa punih 0 dana na forumu lol...

Flashanjem se postize volt modanje i mogu vise izvuc iz oc-a, al ova grafa je los primjerak za oc-anje pa nisam memoriju uspio dignut.

Inace, rijesio sam problem nakon 2-3h mucenja, treba napravit bootabilan usb disk i s njega pokrenut atiflash komande da vrati stari bios

15 godina
neaktivan

Nema veze što sam 0 dana na forumu. To ne znači apsolutno ništa. Inače imam završeno osposobljavanje za servisera računala u Algebri. Znam dovoljno da ne pokušavam gluposti poput flashanja biosa na grafičkoj. Drago mi je da si uspio vratiti stari bios.{#}

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
16 godina
neaktivan
Fermi kaže...

Nema veze što sam 0 dana na forumu. To ne znači apsolutno ništa. Inače imam završeno osposobljavanje za servisera računala u Algebri. Znam dovoljno da ne pokušavam gluposti poput flashanja biosa na grafičkoj. Drago mi je da si uspio vratiti stari bios.{#}

Ma inace je ovo uspjesno neg je moj primjerak zeznut.. :D frendu sam flashao 6950 u 6970, ima i vodic tu na forumu, zato i volim flashanje biosa.

15 godina
protjeran
puls4R kaže...
Fermi kaže...

Ne nisam, hvala na savjetu sa punih 0 dana na forumu lol...

Flashanjem se postize volt modanje i mogu vise izvuc iz oc-a, al ova grafa je los primjerak za oc-anje pa nisam memoriju uspio dignut.

Inace, rijesio sam problem nakon 2-3h mucenja, treba napravit bootabilan usb disk i s njega pokrenut atiflash komande da vrati stari bios

aj ne seri mozda ima i neko pametan sa 0 dana :)

15 godina
da flashanjem pravilnog biosa za tu grafu ne od xxx serije i na referenti pcb ili obrnuto.
jer ako nema softwersku regulaciju voltaze znaci chipovi koji sluze za to koji ce ti vrag onda bios s time
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice