evo ovako prvo mi je se restartovao komp. i nije se mogao ukljuciti . izbacivao mi je poruku da odaberem boot uredjaj ,poslije par restartovanja sistem je se pokrenuo ali odmah poslije ucitavanja bi se opet restartovao ,kada sam pokusao da oborim sistem vidjeo sam da je HD prazan ... HD nije bio patricionisan" da li je to uzrokovao neki virus ili hardver ???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sjeti se što si točno radio prije 1. restarta i napiši to tu. Možda nekome padne nešto na pamet...
Hajde vako: uzmi hdd i odnesi kod kolege ili ako imaš drugi komp u kuči i spoji ga na njega i ako ga očita i podatke ti pokaže onda ih kopiraj na taj komp na koji si spojio taj hdd i formatiraj ga s tog kompa i vrati ga na svoj i stavi ponovno winse i onda javi dali je sve ok.
Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
kolega to si tako šturo napisao da bi mi trebali tebe sad ispitivati šta nevalja, šta ti znači oborit sistem i kako si vidio da je hdd prazan, koji hdd, master, slave... može biti svašta, od toga da je riknuo doslovno a može bit banalno da je kabel iskočio.
Disk je otisao u vjecna lovista .............
Podigni sustav s instalacijskog cd-a od windowsa i otiđi u recovery console. Zatim upiši:
chkdsk c: /r
i čekaj dok ne odradi, a nakon toga restart.
i jesi uspio instalirat?
Ma kakvih hakera. Korumpiran ti bio MFT pa ti prijavljivao kao prazan disk. Svi podaci su tu i lako se povade ako znas.