Hard disk se sam obrisao ?

poruka: 12
|
čitano: 2.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo ovako prvo mi je se restartovao komp. i nije se mogao ukljuciti . izbacivao mi je poruku da odaberem boot uredjaj ,poslije par restartovanja sistem je se pokrenuo ali odmah poslije ucitavanja bi se opet restartovao ,kada sam pokusao da oborim sistem vidjeo sam da je HD prazan ... HD nije bio patricionisan" da li je to uzrokovao  neki virus ili hardver ???

milann
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Hard disk se sam obrisao ?
zar niko nema predstavu sta je u pitanju ???????
milann
15 godina
neaktivan
nilann kaže...
zar niko nema predstavu sta je u pitanju ???????

Sjeti se što si točno radio prije 1. restarta i napiši to tu. Možda nekome padne nešto na pamet...

17 godina
protjeran

Hajde vako: uzmi hdd i odnesi kod kolege ili ako imaš drugi komp u kuči i spoji ga na njega i ako ga očita i podatke ti pokaže onda ih kopiraj na taj komp na koji si spojio taj hdd i formatiraj ga s tog kompa i vrati ga na svoj i stavi ponovno winse i onda javi dali je sve ok.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

kolega to si tako šturo napisao da bi mi trebali tebe sad ispitivati šta nevalja, šta ti znači oborit sistem i kako si vidio da je hdd prazan, koji hdd, master, slave... može biti svašta, od toga da je riknuo doslovno a može bit banalno da je kabel iskočio.

15 godina
neaktivan
ma nista skinuo sam neki film sa neta i poceo ga gledati i prvo je HD poceo da zvuci kao dvd citac kada ocitava disc (poceo da bruji) i onda se to desilo ali vec sam podigao sistem tako da jedino ostaje pracenje
milann
17 godina

Disk je otisao u vjecna lovista .............Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Podigni sustav s instalacijskog cd-a od windowsa i otiđi u recovery console. Zatim upiši:

chkdsk c: /r

i čekaj dok ne odradi, a nakon toga restart.

15 godina
neaktivan
a vidio sam da je hd prazan kada sam ubacio XP instalacioni cd mislim kada sam htjeo da instaliram novi windows
milann
17 godina
nilann kaže...
a vidio sam da je hd prazan kada sam ubacio XP instalacioni cd mislim kada sam htjeo da instaliram novi windows

i jesi uspio instalirat?

15 godina
neaktivan
jesam uspjeo sam instalirati sve je proslo normalno i sada radi normalno , ali pocinjem da sumljam da sam zrtva hakera jer ja ne vidim drugo objasnjene ili je HD . gotov .........
milann
17 godina
neaktivan

Ma kakvih hakera. Korumpiran ti bio MFT pa ti prijavljivao kao prazan disk. Svi podaci su tu i lako se povade ako znas.

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice