Grafička pregrijavanje

poruka: 18
|
čitano: 2.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Grafička pregrijavanje

Grafička iz Moj PC se pregrijava.

Idle 40-60.

Load 90-100+

Termalna pasta nije problem, a ni prašina. Također ni driveri. Ne znam ni jednu drugu soluciju.

Kad je fan na 100% i dalje je preko 100.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička pregrijavanje

jel clockana,sumnjivo je to,mozda je kraju ili ne sjeda vent dobro...

-------Ovo je potpis-------
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Grafička pregrijavanje
veki je car kaže...

jel clockana,sumnjivo je to,mozda je kraju ili ne sjeda vent dobro...

stock clockovi.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan

Nisi napisao koja grafička, a u profilu imaš 2.

Ako ti je pod garancijom odi reklamirati, ne vjerujem da je preslabo napajanje problem.

17 godina
neaktivan
Brian kaže...

Nisi napisao koja grafička, a u profilu imaš 2.

Ako ti je pod garancijom odi reklamirati, ne vjerujem da je preslabo napajanje problem.

6870, drugu ne koristim.

15 godina
Grafička pregrijavanje

Koju si pastu stavio? Da nije kakva "no name"? Stavi Arctic Silver ili Noctua to bi trebalo riješiti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Koju si pastu stavio? Da nije kakva "no name"? Stavi Arctic Silver ili Noctua to bi trebalo riješiti problem.

ne znam točno koja je, neka cooler masterova, morat ću pogledati.

15 godina
Grafička pregrijavanje

Probaj ju prstima opipat dal je stvarno vruca ! Dali ti se gasi komp zbog nje ili nesto slicno ? Provjeri dali joj radi ventilator !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička pregrijavanje

skini neki OC tuner ili nešto slično za svoju grafu pa vidi s njim temperature grafe,radi li ti vent,ubrzaj vent...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička pregrijavanje

ako sam dobro vidio kroz prozor kućišta, čini se da se vent ne okreće uopće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grafička pregrijavanje

Provjeri kabel od venta , mozda ti negdje gubi kontakt ! Ili ti je vent krepao !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Provjeri kabel od venta , mozda ti negdje gubi kontakt ! Ili ti je vent krepao !

vjerojatno ovo drugo. kabel je bio ponovno spajan tako da nema šanse da je to problem.

15 godina
Grafička pregrijavanje

A kod mene isto lijepa situacija !

Jucer montirao novi Accelero Twin Turbo II , danas stavio grafu , sve lijepo slozio , upalio a ono ventovi se uopce ne vrte {#}! Isprobao na sve konektore ( 3 pin , 4 pin , molex ) i nerade ! Spojio stari hladnjak na te konektore od Accelera i radi !  Morat cu reklamirat sutra !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

A kod mene isto lijepa situacija !

Jucer montirao novi Accelero Twin Turbo II , danas stavio grafu , sve lijepo slozio , upalio a ono ventovi se uopce ne vrte {#}! Isprobao na sve konektore ( 3 pin , 4 pin , molex ) i nerade ! Spojio stari hladnjak na te konektore od Accelera i radi !  Morat cu reklamirat sutra !

moja definitivno ide na servis.

btw, što će joj biti sa životnim vijekom i performansama?

15 godina
Grafička pregrijavanje

Nista , stavis novi vent ak nađes takav ili kupis neki Accelero ko ja !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička pregrijavanje

e da, mislio sam privremeno preći na integriranu grafu. spojio sam dvi na onaj utor kod matične, ali bude crn ekran. znaš to riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-integrrana se pali vađenjem diskretne. Ovisno o BIOSu, ponekad treba i reset (quickboot-EFI..)

-kakav DVI, možda adapter? ovisno o MBO HDMI-DVI-Dsub ne rade sve kombinacije u 'DOSu', DVI je samo digital (nije DVI-I, za Dsub adapter).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Grafička pregrijavanje

otidji u bios i tamo di ti je primary graphic adapter odaberi ovu svoju integriranu i spremi te postavke,restart i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice