Grafička iz Moj PC se pregrijava.
Idle 40-60.
Load 90-100+
Termalna pasta nije problem, a ni prašina. Također ni driveri. Ne znam ni jednu drugu soluciju.
Kad je fan na 100% i dalje je preko 100.
Grafička iz Moj PC se pregrijava.
Idle 40-60.
Load 90-100+
Termalna pasta nije problem, a ni prašina. Također ni driveri. Ne znam ni jednu drugu soluciju.
Kad je fan na 100% i dalje je preko 100.
jel clockana,sumnjivo je to,mozda je kraju ili ne sjeda vent dobro...
jel clockana,sumnjivo je to,mozda je kraju ili ne sjeda vent dobro...
stock clockovi.
Nisi napisao koja grafička, a u profilu imaš 2.
Ako ti je pod garancijom odi reklamirati, ne vjerujem da je preslabo napajanje problem.
Nisi napisao koja grafička, a u profilu imaš 2.
Ako ti je pod garancijom odi reklamirati, ne vjerujem da je preslabo napajanje problem.
6870, drugu ne koristim.
Koju si pastu stavio? Da nije kakva "no name"? Stavi Arctic Silver ili Noctua to bi trebalo riješiti problem.
Koju si pastu stavio? Da nije kakva "no name"? Stavi Arctic Silver ili Noctua to bi trebalo riješiti problem.
ne znam točno koja je, neka cooler masterova, morat ću pogledati.
Probaj ju prstima opipat dal je stvarno vruca ! Dali ti se gasi komp zbog nje ili nesto slicno ? Provjeri dali joj radi ventilator !
skini neki OC tuner ili nešto slično za svoju grafu pa vidi s njim temperature grafe,radi li ti vent,ubrzaj vent...
ako sam dobro vidio kroz prozor kućišta, čini se da se vent ne okreće uopće.
Provjeri kabel od venta , mozda ti negdje gubi kontakt ! Ili ti je vent krepao !
Provjeri kabel od venta , mozda ti negdje gubi kontakt ! Ili ti je vent krepao !
vjerojatno ovo drugo. kabel je bio ponovno spajan tako da nema šanse da je to problem.
A kod mene isto lijepa situacija !
Jucer montirao novi Accelero Twin Turbo II , danas stavio grafu , sve lijepo slozio , upalio a ono ventovi se uopce ne vrte
! Isprobao na sve konektore ( 3 pin , 4 pin , molex ) i nerade ! Spojio stari hladnjak na te konektore od Accelera i radi ! Morat cu reklamirat sutra !
A kod mene isto lijepa situacija !
Jucer montirao novi Accelero Twin Turbo II , danas stavio grafu , sve lijepo slozio , upalio a ono ventovi se uopce ne vrte
! Isprobao na sve konektore ( 3 pin , 4 pin , molex ) i nerade ! Spojio stari hladnjak na te konektore od Accelera i radi ! Morat cu reklamirat sutra !
moja definitivno ide na servis.
btw, što će joj biti sa životnim vijekom i performansama?
Nista , stavis novi vent ak nađes takav ili kupis neki Accelero ko ja !
e da, mislio sam privremeno preći na integriranu grafu. spojio sam dvi na onaj utor kod matične, ali bude crn ekran. znaš to riješiti?
-integrrana se pali vađenjem diskretne. Ovisno o BIOSu, ponekad treba i reset (quickboot-EFI..)
-kakav DVI, možda adapter? ovisno o MBO HDMI-DVI-Dsub ne rade sve kombinacije u 'DOSu', DVI je samo digital (nije DVI-I, za Dsub adapter).
otidji u bios i tamo di ti je primary graphic adapter odaberi ovu svoju integriranu i spremi te postavke,restart i to je to