Gasi se komp

poruka: 8
|
čitano: 1.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gasi se komp

Pozdrav ekipa, sta ima, sta se radi ?

da pređemo na temu..

prije nekoliko dana sam kupio novi racunar, radio je nekoliko dana i ugasi se mislio sam da je do termalne paste i zamijenim je i opet se gasi..
temu sam posto na raznim forumumimam, temperature su mi dobre tj ne prelaze 60c evo slika: http://postimg.org/image/4lx4yn1v5/full/
na njoj se vidi voltage da ide ispod +12 i +5 v. dali to prestavlja proglem, posto su mi rekli da je do napajanja sigurno, posto mi se ne da slat civat pc na servis poslao bih samo napajanje ako je do njega, ako je itko imao slican proglem nek napise.. btw kompjuter se gasi kad igram igre samo igram 5-10 minuta i ugasi se i moram ga iskljucit iz napojne pa opet ukljucit i sacekat nekoliko minuta pa da bih ga mogao upalit.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gasi se komp

Jesi li posebno kupio komponente ili si kupio vec gotov komp? Napisi specifikacije(komponente).

Don't hate me,hate people who don't like you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gasi se komp

- Nisi naveo nikakav info o konfiguraciji, model napajanja, matične ploče, procesora i grafičke kartice.{#}

- Probaj ovako, skini si HW Monitor, instaliraj ga i pokreni, neka bude pokrenut, pokreni neku igru cca. 5 min,

nemoj dopustit da se računalo ugasi, izađi iz igre van, pogledaj HW monitor, slikaj taj prozor sa programom za

screen capture, postaj sliku na forum.

- Možeš probat posudit od nekog kolege napajanje, pa isprobat.

Valentin

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gasi se komp

vec sam naveo da sam pratio temp.

konfiguracije su
cpu: fx 8350
gpu: 7870
psu: lc pwoer silent green 650w
ja mislim da je to dosta da ne idem u detalje i maticna je sabertooth 990fx r2.0

imate sliku gore navedeu gdje se vidid pad napona

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gasi se komp

Hm...Pa i napajanje nije tako slabo.Najbolje ti je rjesenje da od nekog frenda uzmes drugo napajanje i probate s njim ako bude problem u napajanju javis u trgovini gdje si kupio i nek ti daju drugo.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Gasi se komp
Darjokooo123 kaže...

Hm...Pa i napajanje nije tako slabo.Najbolje ti je rjesenje da od nekog frenda uzmes drugo napajanje i probate s njim ako bude problem u napajanju javis u trgovini gdje si kupio i nek ti daju drugo.

druze pogledaj sliku posto sam gore voltage mi opada na 11,6 a ne bi trebalo ispod +12 da bude, sve u svemu do napojne je deff,

13 godina
neaktivan
Re: Gasi se komp
esef kaže...
Darjokooo123 kaže...

Hm...Pa i napajan...

druze pogledaj sl...

Sigurno je do napajanja.Onda pozovi trgovinu i reci da vjerojatno imas problem sa napajanjem i odvezi im komp i neka pregledaju i ako bude do napajanja dace ti drugo.

15 godina
Gasi se komp

- da si siguran da je problem u napajanju ne bi otvarao temu tu na forumu.

- kolega ti je lijepo predložio kako da to provjeriš, ti si uvjeren da znaš sigurno u čemu je problem,

onda ne razumijem koji je razlog otvaranja ove teme.

Valentin

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice